woensdag 27 september 2017

Flexa kleuren inspiratie

Voor 23:bestel is morgen thuis! Vooraf, achteraf of gespreid. Ervaar het gemak van Wehkamp. Deze training helpt iedereen die worstelt met hoog-sensitiviteit en er grip op wil krijgen. Leer beter je gevoel te communiceren en ontdek de werkelijke kracht van deze mooie gave!


Kies uit 1producten vanaf € 300. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Onze nieuwste tips en inspiratie zijn onderweg.


En ben je op zoek naar een specifieke andere kleur ? Geen probleem, we kunnen die netjes voor je mengen. Daarvoor gebruiken we de RAL-code waar je naar op zoek bent, zodat je kunt schilderen in de kleur die je voor ogen hebt. Dan is de kleur subtiel aanwezig in de ruimte, zonder dat het opdringerig wordt. Een muur waar ramen in zitten, schilder je best in een licht en neutraal palet. En een muur met een binnendeur mag gerust een felle, donkere of zware kleur krijgen.


Vernieuwde Flexa Creations. Geef je interieur een nieuwe impuls met de kleuren van Flexa Creations. Er zijn drie thema’s: Essential, Atmosphere en Accent. Drie prachtige kleurenpaletten met intense kleuren die ook nog een heel lang hun kleur behouden door de HD color technology. Ook dit jaar heeft AkzoNobel Aesthetic Center weer gebrainstormd over de trends voor het komende jaar en de kleur van het jaar gekozen.


De kleur blauw is kalmeren oprecht, ontspannen en inspirerend. Bij de totstandkoming van Flexa Creations speelde mee dat je je fijn moet voelen bij een kleur in huis. Verras jezelf met de kleuren van Flexa. Ik stem ermee in dat ik de gepersonaliseerde nieuwsbrief van Flexa. We bieden je graag informatie en inspiratie die bij je.


Kleur is een essentieel onderdeel van je interieur. Hier doe je inspiratie op, welk palet je ook kiest. Van heldere kleuren tot pastel.


Kies dan kleurcombinaties uit kleurfamilies of lichte kleuren. Dus niet alle eetkamerstoelen in één kleur , maar zes verschillende. Allemaal met het doel jou te inspireren en samen te kijken naar hoe je jouw persoonlijkheid kunt vertalen naar de muren in huis. Om je te helpen bij het kiezen van kleur lanceert Flexa jaarlijks een trendkleur.


Een zachte groentint geïnspireerd op de rustgevende tonen van het ochtendgloren. Er is een compleet kleurenpalet om deze tint heen gekozen, zodat het nog makkelijk wordt kleuren met elkaar te. Op september zullen we ook weten welke aanverwanten kleuren Flexa heeft gekozen die ondersteunend zijn aan de hoofdkleur. Flexa kennen we allemaal wel van de verf, maar daarnaast is Flexa ook bijzonder goed in het ontwikkelen van kleuren. De kleur past zich aan afhankelijk waarmee deze wordt gecombineerd en hoe de lichtval is.


De naam verwijst naar de zonsopgang en het licht wat daarmee gepaard gaat. Mooie muurverf kleuren bestellen en daarvoor benieuwd naar wat er beschikbaar is? Bekijk meer ideeën over Kleur inspiratie. Doe online inspiratie op met ons assortiment van Flexa , Sikkens, Sigma en de andere merken. Eenvoudig online te bestellen en standaard voor een scherpe prijs.


Veel van de verf hebben we voor je op voorraad en de kleur kunnen we netjes voor je mengen. Zo kun je goed beoordelen hoe de kleur op jouw muur uitpakt en wat je van de kleur vindt. De Flexa Kleurtester is hiervoor een ideale tool: dit is een minirollertje en tester ineen.


Strijk een proefstrookje op de muur en bekijk of je favoriete kleur zowel ‘s ochtends als ‘s avonds het gewenste effect geeft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts