vrijdag 22 september 2017

Fotolijst barok wit

Bestel nú snel uw Lijsten. Uw Product is Altijd op Voorraad! Witte barokke fotolijsten tegen lage prijzen. Kwaliteit zonder compromissen. Nu bestellen al vanaf € 195!

Specialistisch advies nodig? Een klassieke witte houten fotolijst dat past in elk type woning. Onze houten fotolijsten van het type Barok staan voor exclusiviteit. Doordat deze fotolijst voorzien is van een zeer mooi motief straalt deze lijst exclusiviteit uit. Tevens is deze fotolijst voorzien van een hoogwaardige passepartout om het geheel af te maken.


Deze fotolijst is aan de achterkant te openen door de clips die daar zitten los te maken. Als de achterzijde verwijderd is, dan is het eenvoudig om een afbeelding te plaatsen die een formaat kan hebben van maximaal bij 15. De fotolijst wordt geleverd zonder een passe-partout.

Dat komt doordat het glas gewassen en geslepen is. Materiaal: kunststof met glas. Dit lijstje is gemaakt om aan de muur te hangen en kan ook worden gebruikt voor het neerzetten van een foto. Daarvoor kan er aan de achterkant gebruik worden gemaakt van een standaard. Mooie fotolijst in barokstijl.


De witte kleur zorgt ervoor dat de lijst echt een eye-catcher is. Dit kan zowel in de hoogte als in de breedte. Dit omdat ze een mooi geheel geven met uw dierbare moment. Net als alle andere fotolijsten kunt u kiezen uit vele modellen en ze eventueel matchen met uw interieur.


Fotolijsten wit zijn geschikt voor vrijwel elke foto. Een mooie fotolijst in elke kleur en formaat, online bestellen. Vind je baby-uitzet bij Wehkamp. Kies uit producten vanaf € 110.


We helpen u graag zo optimaal mogelijk en gebruiken hiervoor cookies. Stel ze hieronder naar wens in. Deze instellingen kunt u altijd wijzigen. Met de fotolijsten van Fotoinlijst.

Multi fotolijst barok wit fotos. Snelle levering van uw fotolijsten , met dagen niet goed geld terug garantie. Geef jouw interieur die unieke vintage look met deze barok fotolijsten in hout.


Beschikbaar in de witte kleur in kleine en grote formaten. Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs! Op het moment is een combinatie tussen barok en modern heel populair. Dit is dan ook de reden dat wij diverse fotolijsten verkopen met een barok stijl.


Zo hebben wij de keuze uit diverse kleuren die helemaal passen bij dit type fotolijsten. In onze categorie decoratieve fotolijsten kun je terecht voor de leukste fotolijstjes en grote fotolijsten voor net dat beetje extra sfeer in huis. Zo vind je in deze categorie bijvoorbeeld vintage fotolijsten , die de sfeer van vroeger opnieuw tot leven brengen. Of landelijke fotolijsten die naadloos aansluiten bij je landelijke interieur.


Blokker heeft fotolijsten in vele verschillende maten en uitvoeringen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts