woensdag 20 september 2017

Fotolijst eikenhout

Bestel nú snel uw Lijsten. Uw Product is Altijd op Voorraad! Kwaliteit zonder compromissen. Nu bestellen al vanaf € 195! Alle fotolijsten vind je op beslist. Specialistisch advies nodig?

Deze stijlvolle eikenhouten fotolijst is geschikt voor posters met de afmeting 13xcm. De fotolijsten hebben een perfecte pasvorm en zijn tevens gemakkelijk te openen aan de achterzijde door middel van soepele gespen. Middels de metalen hangers kunnen al onze fotolijsten zowel horizontaal als verticaal worden opgehangen. Hier vind je onze authentieke fotolijsten van écht eikenhout en hoge kwaliteit in zes verschillende afmetingen. Onze lijsten van onbehandeld eikenhout zijn van uitstekende kwaliteit en kunnen voor het plaatsen van uw poster eenvoudig aan de achterkant worden geopend.


Ze hebben een smal profiel met een mooie uitstraling aan de muur. Eikenhouten lijsten staan heel mooi in combinatie met onze posterhangers en Moebes eiken klem voor uw fotowand. Fotolijsten van hout op maat gemaakt.


Alle houten fotolijsten bij fotolijsten.

Ook als de gewenste maat er niet tussen zit, kunt je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Uiteraard zetten wij alles op alles om de door jouw gekozen houten fotolijst in onze gespecialiseerde lijstenmakerij op maat te maken. Snelle levering van uw fotolijsten , met dagen niet goed geld terug garantie. Groot-Brittannië Gemaakt van regionaal geproduceerde materialen ter bevordering zal bedrijven en economie Dubbel verstiftete hoeken voor extra stabiliteit mm brede fotolijsten van fel eikenhout inclusief glas, achterwand van hartplatte en standaard Kan zowel in portret- als in staand formaat opgehangen of worden. Mooie massief eiken fotolijst , in formaten waaronder vierkante fotolijsten.


Hoge kwaliteit, Europese productie. Basic idee n zijn soms het sterkst. Shop jouw fotolijsten makkelijk en snel op hema. Vind je baby-uitzet bij Wehkamp. Je mooiste posters of foto’s van familie, vrienden en vakanties stal je natuurlijk het liefst door je hele huis uit, evt.


Kies uit 1producten vanaf € 15. Een fotolijst van hout en plexiglas met metalen beslag aan de achterkant om de lijst horizontaal of verticaal aan op de hangen. Hang ze naast elkaar of gegroepeerd en je hebt meteen een opvallende muurdecoratie te pakken.


De fotolijstplank is gemaakt van stroken verlijmd eikenhout en kan naar eigen wens behandeld worden met olie of verf. Groot gelijk ook, want houten fotolijsten zijn kwalitatief een van de beste fotolijsten. Over het algemeen zijn de houten varianten, afhankelijk van het profiel en het materiaal, dan ook een betere keuze dan bijvoorbeeld kunststof fotolijsten.


En ga je echt voor topkwaliteit, dan zijn de fotolijsten van massief eikenhout de allerbeste keuze. Al deze lijsten zijn dus geschikt voor een poster, afbeelding of foto van 50xcm. Alle lijsten van formaat 50xzijn voorzien van een ophangsysteem.

Deze fotolijsten en andere fotolijstjes vindt uw gewoon terug in onze webwinkel. En mocht u een geschikte fotolijst gevonden hebben, dan kunt u deze heel simpel en gemakkelijk online bestellen. Het is namelijk wel fijn als jouw favoriete foto in de fotolijst past.


Een traditionele foto heeft een standaard formaat van 10xcm. Wil je zeker weten of je foto in de lijst past, dan is het opmeten van je foto de handigste methode.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts