vrijdag 15 september 2017

Gietijzeren haardscherm

Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Mooi gietijzeren haardscherm.


Marktplaats kan daardoor minder goed werken.

Nooit gebruikt want hij bleek hier te groot te zijn. Afmetingen 5x 42x cm. Zo goed als nieuw Ophalen. Gietijzeren Raam is een webshop met een uiteenlopend assortiment van eigentijdse woonaccessoires en authentieke bouwmaterialen. Zowel voor de sier als voor praktische bescherming, kunt u deze mooie zwarte gietijzeren klassieke (Victoriaanse) haardscherm voor uw openhaard zetten.


Ook kunt u kiezen uit ijzer gietijzeren haardscherm. Er zijn 1gietijzeren haardscherm leveranciers, vooral gevestigd in East Asia.

Gietijzeren haardscherm -producten zijn het populairst in North America, Western Europeen. Bekijk alles met haardscherm ! Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Mooie details, aan de achterkant zit ijzer gaas tegen vonken.


Voeg een mooie decoratie toe aan uw openhaard. De haardplaten zijn gemaakt naar modellen van antieke haardplaten. Voordelen van een gietijzeren haardplaat zijn dat deze een hoger rendement geeft door de hitte uitstraling van de haardplaat.


Daarnaast voorkomt of verbergt een haardplaat scheuren in uw achterwand. Esschert haardscherm Bladeren XL. Zowel praktisch als mooi voor het oog, is dit mooie klassiek gietijzeren haardscherm in cortenstaal-look. Het ontwerp van dit scherm is gebaseerd op bladeren waardoor het scherm een landelijke, maar zeker ook een speelse uitstraling krijgt.


Dit haardscherm XL is het grotere broertje van het haardscherm. Het zwarte haardscherm is geschikt voor binnen- en buitenhaard en voorkomt rondvliegende vonken. Binnenshuis blijft uw parket of tapijt verschoond van ergerlijke brandgaatjes.


Groot latoenkoper haardscherm op poten, met handgreep - Will.

Achter het sierlijke decor zit fijn. Zeer fraai messing haardscherm met oud hollands decor. Werd in de zomer gebruikt om voor het gat van de. Deze site kan uw aanvraag NIET succesvol verwerken.


Request sent successfully. Vind de beste selectie haardscherm gietijzer fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit haardscherm gietijzer voor de dutch luidspreker markt bij. Mooie gietijzeren haardplaat 12mm dik - Op zoek naar een Mooie gladde gietijzeren haardplaat 12mm dik koop deze en andere Mooie gladde gietijzeren haardplaat 12mm dik voordelig en snel op Openhaardaccessoires.


Het haardscherm is geschikt voor binnen- en buitenhaard en. Als je een open haard hebt, dan heb je voor de veiligheid ook een haardscherm nodig. Hiermee voorkom je ongevallen zoals spattend haardhout die brandwonden of schroeiplekken kunnen veroorzaken.


Goedkope openhaardschermen kopen doe je hier. Speciaal voor je open haard kan je hier een mooi scherm vinden tegen spatten en vonken. Haardscherm Franse lelie small.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts