dinsdag 19 september 2017

Kraft stickers

Mat bruine kraft stickers. Rond - ovaal - rechthoekig - rond. Bruin matte kraft stickers op rol. Fluor mat oranje stickers op rol. Ook verkrijgbaar in fluor geel.

Kunststof stickers in mat en glans. Ook papieren stickers verkrijgbaar. Ben je helemaal hierheen gescrolld om over kraft stickers te lezen? Dan heb je geluk, want hier zijn ze. Het meest algemene kraft stickers materiaal is papier.


Kraft stickers op rol van Drukzo hebben een vintage uitstraling door hun bedrukking op kraft sticker materiaal. Druk een zwart ontwerp op deze stickers voor een extra vintage uitstraling.

De stickers hechten goed en zijn ze ook weer makkelijk weg te halen. Alle vierkante en rechthoekige stickers op rol hebben afronde hoeken (radius 2mm). Stickers met tekst, stempel of blanco.


In soorten kraft papier. Leuk op cadeautjes, zakjes, envelopjes en potjes. Het zijn ronde stickers van diameter. Op zoek naar leuke kraft stickers met teksten en quotes?


Leuke cadeau stickers en etiketten koop je bij allerlei leuks webshop! Maak je kado nog persoonlijker met deze sticker. Webshop met materialen voor het zelf maken van bedankjes met o. Diverse maten en kleuren organza zakjes. Een luxe maar betaalbare verpakking, voor b. Etiketten per stuks of minder. Inloggen of account aanmaken.


Bestel snel en gemakkelijk online!

Goedkoop alle soorten stickers snel in huis. HC Kraft sticker Pretty things inside (20st) € 95. Ronde kraft stickers hert zwart stuks om uw geschenkjes mee af te maken. Leuk te combineren met onze kraft zakjes, papieren zakjes en doosjes gebruik ze hiervoor als sluitzegel en uw zakjes worden op decoratieve manier gesloten.


Deze stickers zijn in zwart bedrukt met een hert. Afmeting van de kraft stickers is 4. Om uw cadeau helemaal af te maken, kunt u een kraft etiket toevoegen aan uw geschenk. In ons assortiment vindt u kraft etiketten van happy birthdaytot vrolijke vlinders. Kraft betekent in het Duits ‘sterk’, wat ook een kenmerk is van de stickers. De etiketten zijn van hoge kwaliteit, waardoor ze perfect zijn voor verpakkingen.


De ronde stickers zitten onder elkaar op een langwerpig vel dat gevouwen wordt geleverd. Deze website maakt gebruik van cookies.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts