woensdag 20 december 2017

Screens luxaflex

Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Alle jaloezieën vind je op beslist. Bestel simpel jouw raamdecoratie online.


Zo zijn ze volledig bestand tegen roesten, niet vervormbaar en dus bestand tegen elk weertype. Door de ritssluitingen aan beide zijkanten blijft de screen strak en stevig hangen.

Hierdoor hebben win regen en storm geen kans. Je hebt met het Beaufort screen geen last meer van kleine kiertjes lichtinval aan de zijkanten. Luxaflex Outdoor Beaufort Screen 1- Uitgebreide beschrijving.


Men kan de zonwering dus veilig en vaak gebruiken, ook als het wat harder waait. Dit product beschermt uw interieur tegen zon en warmte en voorkomt hinderlijke schitteringen. De screens geven overdag goed zicht naar buiten, maar belemmeren de inkijk naar binnen. Speciaal is de Carré-kwaliteit, waarbij dezelfde kleur garen gebruikt wordt aan de voor- en achterzijde van het screen zodat beide zijden precies dezelfde kleur hebben.


Luxaflex Silhouette Shades zijn zonweringen met de handigheid van de Luxaflex jaloezieën maar dan met een zachter uiterlijk, ideaal wanneer een rustig effect gewenst is.

Met een uitgebreide collectie exclusieve stoffen en verschillende modellen Luxaflex Roman Shades stelt u zelf uw Luxaflex Roman Shades samen die bij u past. Accepteren Geen cookies aub. Koop nu raamdecoratie zoals Luxaflex ZonweringVoordelig 7. Bekijk het gehele assortiment luxaflex.


Of bezoek één van onze winkels. Het is een zeer effectieve zonwering die meestal wordt toegepast bij wat kleinere ramen. Door zijgeleiding die op de gevel is bevestig is een screen windvast en door de compacte bouw neemt het weinig ruimte in. Het doek is sterk, onderhoudsvrij en verkrijgbaar in vele kleuren en een beperkt aantal dessins. Iedere ontwerper van gebouwen stelt zich tot doel om een comfortabele en aangename binnenomgeving te creëren, omdat de productiviteit van de gebruikers van het gebouw hierdoor toeneemt.


Bezoek onze showroom of bestel online op zonweringstore. Zonweringstore voor al uw luxaflex binnen en buitenzonwering. Sfeervolle Luxaflex outdoor zonweringen. Terrasschermen, screens , markiezen en rolluiken van hoge kwaliteit.


Vraag online een vrijblijvende offerte aan. Aangezien een screen het gehele raam bedekt, kan je je hoofd niet naar buiten steken om bijvoorbeeld een stofdoek uit te kloppen. Dit kan wel bij een zonnescherm.


Windvaste screens of zipscreens hebben hier geen last van.

Nederland en België op maat gemaakte A-kwaliteit screens tegen zeer betaalbare prijzen (tot wel onder de verkoopadviesprijzen). Een screen houdt nooit al het zonlicht tegen (max. ). Omdat onze zonwering rechtstreeks uit de fabriek geleverd wordt, kunnen wij de prijzen laag houden en bovendien zorgen voor een snelle levering. Zoveel mensen, zoveel wensen. Daarom zijn screens in een groot aantal verschillende kastmaten en modellen te leveren.


Ron schuin of recht en met een keus aan zijgeleiders en doeken. Screens zijn een doeltreffende vorm van zonwering die warmte en licht tegen houden. Zoekt u een zonwering die naast bescherming tegen de zon ook privacy biedt, dan zijn screens een goede keuze voor u. Een fijne eigenschap van screens is namelijk dat er overdag niet naar binnen gekeken kan worden maar u het zicht naar buiten behoudt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts