vrijdag 22 december 2017

Fotowand maken met lijstjes

Boek uw Hotel in Marken online. Makkelijk, snel en veilig boeken! Uw boeking direct bevestigd! Snel en veilig online boeken. Lees echte reviews en boek nu! Snel, eenvoudig, gemakkelijk.

Reserveer online, laagste prijzen. Laat je inspireren door ons grote aanbod Metz. Jij bepaalt hoe je betaalt! Vandaag bestel morgen in huis. Ervaar het gemak van Wehkamp.


Als eerste geven wij je hieronder ideeën over hoe je met fotolijstjes aan de slag kunt om een fotowand te maken. Daarna kun je meer inspiratie opdoen over het ophangen van foto’s zonder lijstjes onder het kopje ‘Fotomuur Zonder Lijstjes ’. Dan heb ik de perfecte tips voor je samengesteld om zelf, thuis aan de slag te gaan met je fotowand. Fotowand of fotomuur maken ?

De compositie van je foto’s kan het succes van de fotowand maken of breken. Let er goed op dat je tussen alle lijstjes evenveel ruimte laat zitten, zo voorkom je dat het geheel rommelig over komt. Ook leuk: creëer je fotowand op een kleine ruimte in huis, bijvoorbeeld op een tussenmuurtje of in een hoek van je kamer. Maak van je fotowand letterlijk een fotowand en bedek de complete muur met. Bekijk onze video over hoe je een ruimte flair geeft met fotoafdrukken en wanddecoratie zodat je klaar bent om je eigen fotomuur te maken.


Verzamel een aantal foto’s van je favoriete momenten en maak heel eenvoudig fotoafdrukken en wanddecoratie in ons fotoprogramma. Heb je eenmaal een fotowand gemaakt? Compositie fotowand maken.


Na het kiezen van de juiste foto’s en overige beelden is de volgende stap het samenstellen van jouw ideale compositie. Wil je een fotowand maken met lijstjes , of wil je juist alle foto’s op een stuk behang plakken? Wil je alle lijstjes in één kleur, of juist in allerlei verschillende kleuren? De flexibele IXXI foto wanddecoratie bestaat uit vierkante kaarten en koppelkruisjes.


De kaarten zijn gemakkelijk te verwisselen of aan te vullen met losse kaarten. Zo blijft je fotowand altijd up-to-date en betaalbaar! Met IXXI maak je online je eigen IXXI Original collage, Mini collage, vergroting of pixel wanddecoratie.


Maak een unieke wandversiering door je foto’s in de vorm van een hart op de muur te plakken. En je maakt het nog leuker als de foto’s polaroids zijn. Meld je gratis aan op de website als behanger als je opdrachten wil binnen halen.

Met kledinghangers kan je veel meer dan alleen het ophangen van je kleding. Je kunt kledinghangers bijvoorbeeld ook gebruiken om er een unieke fotowand mee te maken. Hang de kledinghangers op aan een spijker, een schroefje of een haakje, terwijl de foto’s aan de kledinghangers zijn vastgeklempt met wasknijpers of klemmen. Fotocollage maken voor de wand. Je hoeft niet gelijk alles te hebben, je kan de fotocollage ook geleidelijk uitbreiden.


Maar het is belangrijk dat je slim werkt. Eerst voor de grote foto’s zorgen of alvast een symmetrie maken met kleine afbeeldingen. Er is niet veel voor nodig om je ergens thuis te voelen, een fotowand maken van al je familieleden is meestal genoeg. Maar met een paar stappen kun je ook een fotowand creëren, een tentoonstelling over de hele familie.


Loop dan eens een rondje door het huis heen en bekijk welke plekken hier geschikt voor zijn. Je kunt namelijk op de meest verrassende plekken een fotowand maken. Wie weet heb je nog een vergeten muur in de keuken? Of een lege plek op de overloop? Boven de bank is natuurlijk ook een hele.


Daarom verkopen wij verschillende soorten fotomuren, met fotolijstjes van diverse materialen. Je kunt muurfoto’s van aluminium bestellen bij Lijstentoko. Ook is het mogelijk een muur met kunststof lijstjes samen te stellen.


Deze lijstjes hebben een houtlook, voor een natuurlijke uitstraling. Dan heb ik hier een aantal tips zodat je zelf aan de slag kan gaan met je fotowand !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts