woensdag 13 december 2017

Pallet 60 x 80

Nu voor € 14en gratis levering Voor 22:bestel morgen in huis. Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Vanuit onze vestiging in Putten voorzien wij onze klanten van hoogwaardige pallets , zowel nieuwe als gebruikte.


In ons assortiment vindt u tevens opzetranden, vlonders en kunststof pallets. Gebruikte pallet × cm-.

Deze pallets in maat 80x(8x 6mm) vind je bij PalletDiscounter! Het formaat is een halve euroformaat pallet. Geschikt voor kleinere en zware lasten. Deze lichtgewicht pallet kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor het vervoer van hoge displays of kleine palletzendingen. Heeft u specifieke pallets nodig, wij denken graag met u mee over de constructie.


Nieuwe × display pallet vierweg met extra sleeplatten. Pallet inkoop door pallethandel Pallet Plaza Pallethandel Pallet Plaza is hét bedrijf voor pallet inkoop. Naast de verkoop van nieuwe en gebruikte pallets zorgen wij voor de inkoop van overtollige.

V is toonaangevend als palletleverancier in Nederland. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


Ook wanneer uw pallets niet meer aan uw kwaliteitseisen voldoen, kunt u bij ons. Pallets met het formaat 8x 6mm worden ook wel ‘halve europallet’ genoemd. Houten pallets dien je namelijk eerst met hitte te behandelen! Maar pallets met een open dek zijn goedkoper.


Bij Exportpallets vindt u onder de rubriek “ kunststof pallets ” een zeer grote keuze aan pallets voor export of eenmalig gebruik of meermalige medium of heavy kunststof pallets. Niburg Pallets Slagharen Goedkoper Dan De Concurrent! Op een EPAL Europallet kunnen displaypallets van x 80cm worden geplaatst.


De gewichtsbelasting bedraagt ongeveer 5kg. Deze houten displaypallets zijn ook verkrijgbaar in de maat x 60cm en je kunt deze pallets ook in het kunststof aanschaffen. Geperste houtvezel pallets × houtvezelpallets zijn uitermate geschikt voor verzending naar landen waar reguliere houten pallets niet zijn toegestaan. De houtvezelpallets zijn onder hoge temperatuur en druk geperst en daardoor zeer hygiënisch en dus geschikt voor export.


Ruimtebesparende pallet voor een scherpe prijs. Dit is een nestbare pallet met gesloten dek. Kijk voor een groot assortiment aan houtvezelpallets in onze webshop.

Een pallet 60x80cm is standaard uit voorraad leverbaar. Al onze prijzen zijn inclusief BTW. Wij kunnen deze pallet aanbieden tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Hoge staffelkortingen op grotere volumes.


Zeer sterke kunststof pallet voor zware belasting en meermalig gebruik. Bij PalletDiscounter kun je online jouw ×pallets kopen in deze pallet maat. Liever een andere maat of type pallet nodig?


Wij leveren méér dan soorten bij jou thuis! De Displaypallet (winkelpallet) heeft vaak een maat van 0. Hij is gemaakt van hout en kan lasten dragen tot 7kg. De displaypallet is uitermate geschikt voor kleinere en zware lasten en heeft vaak een ideale tussenmaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts