woensdag 20 december 2017

Badkamer idee kleine ruimte

Vraag nu ons gratis Sanidirect Magazine aan. Complete badkamers of los sanitair voor lage prijzen. Bekijk online of kom naar de winkel! Villeroy en Boch al vanaf €05.


Met slimme tips kun je een kleine badkamer groter laten lijken en met kleine badkamer producten maak je van jouw kleine ruimte een droombadkamer.

Het inrichten van een kleine badkamer is niet eenvoudig. Er wordt steeds meer waarde gehecht aan comfort en luxe elementen in de badkamer. De eisen en wensen in combinatie met de beperkte ruimte maken het inrichten van een kleine badkamer lastig.


Dit bord helpt met voorbeelden van kleine badkamers. Bij deze badkamer werd boven en onder de wastafel gekozen voor een grote spiegel. Met de juiste kleurencombinaties kan je het ruimtelijk effect van de badkamer sterk beïnvloeden.


Een smalle, lange kleine badkamer kun je alsnog heel stijlvol inrichten. Een jacuzzi onder een schuin plafon slim!

Een wand vol spiegels maakt je kleine badkamer optisch veel groter. Badkamer visueel vergroten met kleur. Een mooi voorbeeld van mooie producten en tegels in een kleine badkamer.


Dit is het laatste voorbeeld in de serie badkamer voorbeelden kleine ruimte. En plaats reflecterende oppervlakten in de badkamer , zoals glanzende keramische tegels. Hier lijkt een ruimte groter en lichter door.


Gebruik kleur om een ruimte optisch groter te maken. Hoewel wit een goede keuze is om een kleine ruimte meer open te laten lijken, kan een geheel witte badkamer behoorlijk klinisch en saai aanvoelen. Heb je een wat kleinere badkamer , ga dan voor lichte tegels.


Die maken het optisch net wat groter. De laatste tip voor dit artikel over badkamer inspiratie kleine ruimte , is dat je er altijd goed aan doet om een grote spiegel te kiezen. Wil je een bad plaatsen, dan vergt dat vaak wat meer creativiteit. Gelukkig zijn er verschillende mogelijkheden voor een kleine badkamer met een bad. Om te beginnen kun je, als je ruimte hebt voor een ba kiezen voor een.


De vloer wordt vaak gelegd in donkere tegels, dit geeft een mooi contrast aan de ruimte maar besef wel dat dit een badkamer ook wat kleiner zal laten lijken. Is jouw badkamer dus echt heel erg klein, kies dan voor een lichte tegel voor op de vloer.

We zien ook steeds vaker een houten vloer in de badkamer terugkomen. Dankzij een badkamerrenovatie kan je de uitstraling en het gevoel van je badkamer veranderen. Door de badkamer te hullen in een nieuwe kleur en door andere materialen te gebruiken, ziet je ruimte er als nieuw uit.


Klik hier en doe heel wat inspiratie op. Als je de ruimte boven de deur naar de badkamer hebt kun je er voor kiezen om een wandplank boven de deur te bevestigen. Op de wandplank in je kleine badkamer kun je bijvoorbeeld WC-rollen en handdoeken bewaren en andere reserve spulletjes. Een kleine badkamer inrichten is niet eenvoudig, maar er is meer mogelijk dan je denkt. In dit artikel hebben we een aantal voorbeelden voor je verzameld van comfortabele, praktische en mooie badkamers.


Klaar voor een beetje inspiratie? De badkamer is een ruimte waar je meerdere keren per dag gebruik van maakt. Daarom is het belangrijk dat de badkamer is ingericht naar jouw wensen.


Echter is de badkamer vaak een (te) kleine ruimte , waardoor je goed moet nadenken over de inrichting hiervan. Bepaal eerst welke elementen je minimaal in je badkamer wilt hebben. Een schuin dak in de badkamer kan bijzonder vervelend zijn.


Je hebt vrijwel altijd ruimte die niet effectief benut kan worden. Zeker in een wat kleinere badkamer kan dit heel lastig zijn – en nog lastiger als je zelf heel lang bent. Toch kun je er zeker wat moois van maken in een badkamer onder een schuin dak. Kleine badkamer inrichten.


Als je een kleine badkamer hebt kost het wellicht wat meer moeite om de inrichting hiervan te bepalen. Want hoe deel je een kleine ruimte nu handig in? En passen al jouw wensen wel in zo’n kleine ruimte ? Dat zijn vragen die je misschien bezig houden bij een kleine badkamer inrichten. Allereerst is een kleine badkamer snel vol. Probeer alle losse spullen zoveel mogelijk op te bergen en te voorkomen dat allerlei losse spullen rondzwerven, zodat een wat rustiger beeld ontstaat.


Werk gedoseerd met accessoires. In de tweede plaats is kleur van belang. Kies daarom voor wat lichtere kleuren om het idee van meer ruimte te creëren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts