dinsdag 5 december 2017

Woonboulevard dukenburg openingstijden

Grootste Collectie Woonkamer Meubels en Bankstellen. Kom langs en ervaar het gemak van alles onder één dak. Vind woon boulevard het nu op Kensaq. Nieuwste wooncollecties binnen.


Het grootste woonwinkelcentrum van Nederland!

Op deze pagina zie je een overzicht van winkels in woonboulevard Dukenburg te Nijmegen. Als je op zoek bent naar koopzondagen van winkelcentrum Dukenburg , selecteer dan het koopzondag tabblad. Selecteer één van de winkels voor meer informatie over openingstijden , koopzondagen en koopavonden. Woonboulevard Nijmegen biedt een ruim en gevarieerd winkel aanbod. Er is ruime parkeergelegenheid.


Voor advies vraag gerust één van de medewerkers. De winkel aan de woonboulevard is zeven dagen per week geopend.

Kijken op internet kan natuurlijk ook, surf dan naar de website. Beddenreus heeft de beste producten op het gebied van slapen tegen enorm lage prijzen. Zo vindt u bij Beddenreus kwaliteitsboxsprings, ledikanten, matrassen. Koopzondag woonboulevard Dukenburg.


Winkelcentrum Dukenburg heeft als één van de eerste winkelcentra in Nederland een selfiepoint. Hier onder het overzicht van alle winkels op het gebied van mode, lifestyle, beauty en horeca in winkelcentrum Dukenburg. In het winkelcentrum is onder andere een Albert Heijn XL gevestigd. Parkeerterrein Novium woonboulevard te Nijmegen Parkeerlijn.


De drogisterij staat bekend om haar gevarieerde in producten voor persoonlijke hygiëne en voordelige prijzen en aanbiedingen. De woonboulevard in Nijmegen is de locatie waar Rofra Home een van de vele filialen heeft gevestigd. Hier stapt u binnen in een meubelwinkel waar u direct een aangename sfeer ervaart. De meubels worden zo opgesteld dat iedere setting weer voor een unieke uitstraling zorgt. Je kunt dus vrijwel iedere dag van het jaar naar In de Cramer in Heerlen komen om te woonwinkelen.


Op de bovengenoemde openingstijden kun je altijd terecht. Voor een boodschap bij bijvoorbeeld een supermarkt, drogist of slijterij kun je terecht in een winkelcentrum waaronder winkelcentrum Dukenburg , winkelcentrum Marikenstraat of winkelcentrum de Molenpoort. Onze winkels bieden stuk voor stuk alles voor uw living, keuken en slaapkamer.

Of het nu gaat om een comfortabele zitbank, een grote eettafel of nieuwe verlichting, de collectie is uitgebreid en geschikt voor iedereen. Al jaar de laagste prijs van Nederland. Zoek naar woon boulevard op de nieuwe KensaQ. Het is onderdeel van de Brabantse Poort.


Openingstijden dichtstbijzijnde Kwantum winkels. Leen Bakker Nijmegen: winkels en openingstijden Leen Bakker is een zeer voordelige winkel voor jouw totale woninginrichting, met een breed assortiment en goede kwaliteit, zoals stoelen , gordijnen en lampen. Vanaf richting Venlo: volg de Aen neem afrit Nijmegen – Dukenburg.


Bij het winkelcentrum houdt u links aan. Zwembad Dukenburg is de sportieve ontmoetingsplek voor de inwoners van Dukenburg en omgeving. U kunt bij ons terecht voor zwemlessen voor kinderen en volwassenen, recreatief zwemmen, en natuurlijk kunt u ook uw conditie verbeteren met een van onze aquasporten. Kunt u iets niet vinden op de website? Neem dan contact met ons op.


We zijn goed bereikbaar én je parkeert gratis voor de deur. BCC Nijmegen Dukenburg Vestigingsmanager de heer van de Camp en zijn deskundige verkoopteam heten je van harte welkom bij BCC Nijmegen Dukenburg !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts