woensdag 6 december 2017

Badkamerkastje met spiegel en verlichting

Uitstekende service en hoge kwaliteit. De actuele levertijd is: tot werkdagen. Badkamerkasten online bestellen. Snelle levering en gratis retour! Geef je interieur een persoonlijke toets.

Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Onze vakmannen laten jouw Badmeubel Ontwerp tot leven komen in onze werkplaats. Informeer naar de mogelijkheden en bestel jouw Maatwerk Badmeubel vandaag nog bij Teakea! Je creëert extra ruimte om spullen zoals tandpasta, lenzen of haargel op te bergen.


Bovendien heb je naast extra opbergruimte ook een handige spiegel in je badkamer. In sommige spiegelkasten is zelfs verlichting ingebouwd die je met een simpele handbeweging aan- of uitschakelt. Je haar föhnen na het douchen?


Bestel direct online of kom naar een IKEA winkel bij jou in de buurt.

Ga je voor eenvoudig en compact, dan kies je bijvoorbeeld een medicijnkastje met spiegel uit. Wil je juist veel ruimte en functionaliteit, dan kun je ook kiezen voor een exemplaar met drie deuren, een breedte van 1. Hiermee kun je je eventueel met het hele gezin tegelijk klaarmaken voor een nieuwe dag! Met onze badkamerspiegels zit je haar altijd goed. Iedere ochtend sta je voor de spiegel om je klaar te maken voor een nieuwe dag. Een goede badkamerspiegel maakt dit ritueel eenvoudig en leuk.


Je vind in ons assortiment spiegels met geintegreerde verlichting en spiegels met een handig plankje. Ben je gezegend met een grote badkamer? Goed licht rondom de spiegel zorgt ervoor dat kleuren en details beter zichtbaar worden. Wel zo handig tijdens het aanbrengen van make-up, jezelf scheren of het stylen van je haren.


Met de juiste verlichting voor jouw spiegel ga je altijd netjes en verzorgd de deur uit. Ook kleuren zoals donkerblauw en zwart houd je hierdoor gemakkelijk uit elkaar. De spiegelkast met verlichting is een erg praktische oplossing voor meer opbergruimte.


De spiegel is gecombineert met een kastje waar u uw spulletjes makkelijk kunt opbergen. Ook de verlichting is erin gebouw zodat u geen extra lichtpunt hoeft te maken. Zo heb je een spiegelkast met een enkele spiegel maar ook een kast met dubbele spiegels.

Deze kasten zijn groter dan de spiegelkast met een enkele spiegel. Vrijwel elke spiegelkast is voor je badkamer geschikt. Daarnaast kun je een spiegelkast in de badkamer krijgen met of zonder verlichting.


Op zoek naar een spiegelkast? Bekijk ons assortiment en shop gemakkelijk online, zonder verzendkosten! Het volledige assortiment badkamerspiegelkasten met LED verlichting treft u hieronder. In het menu aan de linkerzijde kunt u filteren op een aantal opties en maten.


Ruim online Assortiment met unieke Lampen, Vandaag Besteld = Morgen in Huis! Ontdek online de vele designs, afmetingen en opties, zoals spiegelverwarming, Bluetooth muziek systeem, sensor schakelaar en scheerstopcontact. Of kom langs in onze showroom in Naarden! Onze badkamer spiegelkasten met verlichting worden direct uit voorraad bij onze klanten afgeleverd. In deze 3-deurs spiegelkast van Differnz kun je al jouw spulletjes makkelijk opbergen!


Misschien is een nostalgisch medicijnkastje met spiegel aan de voorkant dan wel jouw beste keus. Je vindt bij ons spiegelkasten in diverse prijsklassen van topmerken zoals Plieger, Dansani en Leava. Klinkt bovenstaande omschrijving als dé oplossing voor jou? Selecteer dan in de linkerkolom naast onze producten de gewenste breedte van de spiegel met verwarming.


Spiegel met verwarming kopen. Hierbij kun je ook aangeven of je nog meerdere extra opties wilt, zoals geïntegreerde led verlichting , Bluetooth muzieksysteem of een spiegel met. Met verplaatsbare glazen leggers in de toiletkast.


Toiletkast uit geheel Leggers binnenzijde te plaatsen Een. Of mooie badkamermeubelsets, van een wastafelombouw met spiegel of spiegelkast, voor nog meer opbergruimte. Zo kun je onmiddellijk kijken wat het beste bij de sfeer past, die jij in jouw badkamer wilt.


En heb je de badkamerkast gevonden die je zoekt?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts