maandag 25 december 2017

Fotowand maken

Boek uw Hotel in Marken online. Reserveer online, laagste prijzen. Makkelijk, snel en veilig boeken! Uw boeking direct bevestigd! Snel en veilig online boeken. Lees echte reviews en boek nu!

Snel, eenvoudig, gemakkelijk. Je kunt nu ook wanddecoratie maken in onze mobiele app. Je creativiteit gebruiken is nog nooit zo makkelijk geweest.


Een gebruikelijke plek om een fotowand te maken is boven de bank. Het is ook een interessante plek omdat je er vaak naar kunt kijken als je naar de bank toeloopt. Vaak heb je ontelbaar veel vakantiefoto’s, foto’s van vrienden en familie welke te leuk zijn om alleen maar op je computer te laten staan.


En je kunt ze ook moeilijk allemaal inlijsten. Waarom plak je ze niet gewoon nonchalant met buddies op je muur. Persoonlijk fotobehang valt op.

In ons dagelijks werk komen we dan ook tal van varianten in fotowanden tegen. Zoals een rustgevende wand op een slaapkamer. Een vrolijke familiefoto in de keuken. Een stijlvolle fotowand als aanvulling op het interieur in de woonkamer. IXXI is een bedrijf die je de mogelijkheid biedt om je eigen XL kunstwerk te maken met mm dikke kaarten.


Je kunt hier beelden van IXXI voor gebruiken, maar het is ook mogelijk om je eigen persoonlijke foto’s te gebruiken. Heb je veel eigen foto’s, dan kan je met IXXI dus ook je eigen fotowand mee maken. Dan heb ik de perfecte tips voor je samengesteld om zelf, thuis aan de slag te gaan met je fotowand.


Fotocollage maken voor de wand. Je hoeft niet gelijk alles te hebben, je kan de fotocollage ook geleidelijk uitbreiden. Maar het is belangrijk dat je slim werkt. Eerst voor de grote foto’s zorgen of alvast een symmetrie maken met kleine afbeeldingen.


Voordat je daadwerkelijk begint met een fotowand maken , moet je je goed voorbereiden. Allereerst is het belangrijk dat je weet waar je een fotomuur wilt hebben. Houd hierbij rekening dat een muur vol foto’s erg druk kan zijn.


Let er daarom op dat je kamer niet te vol wordt en hierdoor heel klein gaat lijken. Ontwerp online je eigen wanddecoratie bij IXXI. De compositie van je foto’s kan het succes van de fotowand maken of breken.


Let er goed op dat je tussen alle lijstjes evenveel ruimte laat zitten, zo voorkom je dat het geheel rommelig over komt.

Ook leuk: creëer je fotowand op een kleine ruimte in huis, bijvoorbeeld op een tussenmuurtje of in een hoek van je kamer. Het mooiste is een fotowand met een centrale grote afbeelding, het verhaal van de grote foto, een familieportret bijvoorbeel wordt dan verteld door de overige foto’s in de fotowand , waar de individuele gezinsleden op staan. Zo wordt het super gaaf om jouw fotowand te maken ! De kunst om je eigen fotowand te creëren.


Er is een wat werk betrokken bij het opzetten van je eigen fotowand , maar het is de geïnvesteerde energie zeker waard. Met Kerstmis vind ik dat alle stijlen, kleuren en vormen zijn toegestaan. Natuurlijk zijn er klassieke kleurencombinaties zoals rood en groen, maar ik wil graag wat andere kleuren aan de mix toevoegen. Dit jaar wil ik bijvoorbeeld een kerst met wat meer roze en paars.


Maar natuurlijk met enkele klassieke tinten die er echt Kerst van maken. Op onze website vind je naast een grote collectie aan foto behang van behangpapier ook vlies fotobehang van uitstekende kwaliteit. Bovendien kunnen we behang maken van je eigen foto, of een foto van een fotobank.


Al onze fotowanden hebben een uitstekende prijs kwaliteit verhouding! Vergeet vooral wanddecoratie niet als je een fotocollage maakt. Er zijn veel materialen en afwerkingen beschikbaar, zodat je de compositie kunt maken die jij het mooist vindt.


Gebruik bijvoorbeeld een serie foto’s van één gebeurtenis om een themapresentatie te maken of kies voor foto’s met hetzelfde kleurenpalet. Door van je muur een fotowand te maken tover je je hele kamer om. Een wandfoto is niet alleen leuk voor in de woonkamer, maar ook in een slaapkamer, gang of studeerkamer kun je een muur met een grote foto bekleden.


En zelfs voor professionele doeleinden als restaurants en kantoorpanden zijn er passende behangen verkrijgbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts