dinsdag 5 december 2017

Brustor nl

Bespaar tot wel via kiesproduct. Maar ook binnen is het dankzij onze innovatieve zonweringen en screens altijd aangenaam vertoeven. Ontdek hier ons ruime aanbod en laat je inspireren door enkele mooie realisaties.


Genieten van het mooie weer? De onderdelen als vijzen en schroeven bestaan uit roestvrij staal.

Alle materialen zijn weerbestendig. Hier kan u zien dat een small, maar breed terras een terrasoverkapping op specifieke maat vroeg. De B2bleek geschikt om uiterst nauwkeurig dit terras te overkappen. En zoals u kan zien, ideaal om gasten te ontvangen!


De automatisch kantelbare aluminium lamellen van 21cm breed doseren ook hier naadloos het zonlicht. De gekoppelde goten voeren het regenwater nu nog sneller af via de zijpalen dankzij een vergrote uitvoer en hogere goten. Voor het dak van deze terrasoverkapping heeft u de keuze uit uit voeringen.


De stoffen zijn uit het beste, duurzaamste materiaal geweven.

Het kader bestaat uit aluminium dat weer en wind doorstaat. U heeft de keuze uit diverse formaten tot wel meter hoog en meter lang! Doekkleur zoals op foto 2. Stroomaansluiting aan de rechterzijde.


Info over brustor terrasoverkapping. Resultaten van zoekmachines! Tijdelijk gratis motor twv €385. Hierdoor heeft u nog meer keuze- en optiemogelijkheden. Brustor prijslijst B 4terrasoverkapping.


Vindt u het heerlijk om buiten in de zon te lezen? Of met vrienden bij u thuis op het terras te zitten? Toch kan het prettig zijn om de schaduw op te zoeken. Te veel zon is niet goed voor de huid. Wij hechten veel waarde aan uw terrasbeleving.


Om uw comfort niet alleen tijdens de zomer periode te garanderen kunt u bij ons ook kiezen voor een stijlvolle beam met geïntegreerde verwarming en speakers. Knikarmscherm B-is een variante met een rechthoekige behuizing, passend bij strakke en moderne gevels. Zonservice heeft drie rolluiken geplaatst bij mij thuis.

Alles is prima verlopen, wij zijn er erg blij mee. Complimenten voor de deskundige hulp in de showroom en. De montage nemen wij geheel voor onze eigen rekening, van het opnemen van de maten tot de uiteindelijke installatie. Ook elektrische circuits voor extra accessoires zoals verlichting en verwarming plaatsen wij graag voor u. Hiermee kunt u zelf de lichtinval reguleren.


Niet alleen tijdens mooie zonnige dagen kunt u genieten onder uw lamellendak, ook tijdens regenachtige dagen is het prettig vertoeven. Via de geïntegreerde watergeleidingskanalen wordt het water afgevoerd. U kiest de afmetingen, kleuren, materialen en extra’s die u zelf wenst en vervolgens werken wij voor u de offerte uit.


Deze comfortabele terrasoverkapping beschikt over een geïntegreerde windvaste, waterdichte maar lichtdoorlatende doekzonwering. Zo bent u niet alleen beschermd tegen de zon, maar ook tegen de regen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts