maandag 18 december 2017

Gordijnroede eindknoppen

De beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment vind je bij Leen Bakker. Alleen de beste aanbiedingen. Verkrijgbaar vanaf € 99. Bekijk de populairste artikelen. Al verkrijgbaar vanaf €25.

Kies uit producten vanaf € 100. Fout bij laden van filter. Voor het gekozen filter hebben wij momenteel geen artikelen. Oók voor gordijnstoppen en eindknoppen. Kies bijvoorbeeld voor sierlijke eindknoppen en gordijnstoppen.


We hebben ze in veel vormen, kleuren en soorten. U completeert uw gordijnroede met eindknoppen naar smaak en u kunt kiezen voor de bevestiging van de roedes uit wandsteunen, wandrozetten of plafondsteunen. Uw gordijnen komen met goede kwaliteit gordijnringen of insteekhaken beter tot hun recht.

De zwarte Interstil roede en de Dauby eindknoppen en wandsteunen zijn een goede match! Eenvoudig online bestellen. Wij zijn een online winkel op het gebied van gordijnroeden en accessoires. Wij hebben een exclusieve collectie gordijnroeden in voorraa waarbij verschillende eindknoppen en roeden gecombineerd kunnen worden. Een gordijnroede of gordijnrails kun je aan het plafon op de muur of in het kozijn ophangen.


Misschien wil je een statement maken met een RVS gordijnroede , zwart staal of eentje van hout. Je vindt bij Praxis gordijnroedes of gordijnrails ook in de traditioneel zwart en wit. Gordijnrails of gordijnroedes.


Houd er bij een roede rekeningmeer dat er maximaal steunen gebruikt kunnen worden. Ook leveren wij in de dag steunen, deze steunen worden aan de zijkant gebruikt als een gordijnroede van muur tot muur loopt. Voordeel is dat de gordijnen goed tegen de muur sluiten en dat er daardoor geen eindknop nodig is. RVS gordijnroedes zijn er in verschillende diktes, onze ronde RVS roedes Curios hebben een doorsnede van mm. GORDIJNROEDE SET HOUT ZWART 28mm Compleet met eindknoppen en inkortbare steunen.


RVS roedes zijn leverbaar met RVS wandsteunen, RVS plafondsteunen, RVS wandrozetten, RVS eindknoppen en RVS gordijnringen. Om je gordijnen netjes op te hangen heb je gordijn roedes nodig en natuurlijk ook alle benodigde accessoires zoals eindknoppen en steunen voor de roedes. Een gordijn roede laat je steunen op twee of meer steunen aan de muur of aan het plafond.


Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online!

Smeedijzer eindknop van het bekende merk Dauby. De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA! Goed ontworpen gordijnroedes vind je bij IKEA. Van gordijnrails met drie sporen tot gordijn-accessoires en roedesets met dubbele roedes.


Een ruim assortiment eindknop en inspiratie vind je bij KARWEI. Alles voor het verfraaien van je huis en tuin. Prachtige handgemaakte eindknoppen voor een landelijke uitstraling. Robuuste gordijnroede 55mm ! De mooiste gordijnroede voor jouw bij jou thuis Ook tussen gordijnroedes zitten grote verschillen in de manier van ophangen en de uitstraling. Een fijne, dunne gordijnroede met decoratieve roede-einden ziet er gewoon anders uit dan een stoere robuuste buis als ophangsysteem.


Daarom is het slim goed te kijken wat je mooi vindt. Een grote keuze van gordijnroedes , eindknoppen en rails, beschikbaar in de winkel voor de finishing touch van uw interieur. De roede is bedoeld voor gordijnen die middel zwaar zijn dus niet voor gevoerde gordijnen. Inclusief de andere toebehoren die je nodig hebt om gordijnen op te hangen.


Deze roedes zijn gemakkelijk zelf op maat te maken. We bieden je complete, kant-en-klare sets en ook gordijnrails en gordijnroedes op maat gemaakt, speciaal voor jouw situatie. Zowel gordijnrails als roedes bevestig je aan muur, plafond of kozijn. Een roede hang je op aan de muur voor het kozijn of aan het plafond.


Als je roedes aan de wand wilt bevestigen, heb je ook steuntjes nodig waar de roede op ligt. Bevestig eerst de steunen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts