woensdag 27 december 2017

On off wekker

On off wekker

Specialistisch advies nodig? Wekkers van alle merken op beslist. Kom tot rust met een natuurlijk zonsondergang en wordt uitgerust wakker door de zonsopgang. Ervaar de voordelen van gewekt worden door natuurlijk licht. Kies uit 1producten vanaf € 100.


On off wekker

Ik gebruikte altijd mijn telefoon als wekker omdat ik geen klokje met licht wil hebben in de slaapkamer maar wel makkelijk wil kunnen zien hoe laat het is. Maar de telefoon naast je bed is ook geen goede oplossing dus op zoek naar iets anders. Lexon werkt met hetzelfde enthousiasme aan ieder nieuw ontwerp en ontwikkeld met dezelfde trots.


De wekkers van Lexon zijn doorgaans vrolijk en altijd zeer functioneel. Een heerlijke wekker , voorzover een wekker prettig kan zijn. Instellen is ook een fluitje van een cent. Keuze uit vele kleuren en ook erg handig op reis mee te nemen. Hoe vaak check jij voordat je gaat slapen of je wekker wel aan staat?


Deze Lexon Flip wekker maakt daar een einde aan. Op de Lexon Flip wekker staat groot on en off op de boven- en onderkant. Staat de wekker aan of uit?


Dat is eenvoudig af te lezen aan de bovenzijde van de wekker. Compact, licht van gewicht, kan zo mee op vakantie. Geeft geen licht ‘S nachts, niet te lui de on en off site is super gevonden dus simpel in gebruik.


Uur instellen van de wekker is super makkelijk. Het wekkertje heeft dezelfde verbluffend eenvoudige bediening (de wekker staat aan als de ON kant boven is - draai je de wekker om naar de OFF kant, is deze uit), maar heeft daarnaast nog een knop om de wekker op slot te zetten, zodat deze niet af gaat als de wekker in de reiskoffer op de ON kant komt te liggen. Ligt de wekker met ON naar boven dan staat hij aan. Het design van de Lexon Flip wekker is zo strak dat het in vele musea wordt verkocht.


De Flip wekker heeft jaar garantie. Winkelwagen Javascript is uitgeschakeld. Zonder Javascript is het niet mogelijk bestellingen te plaatsen in deze webwinkel en zijn een aantal functionaliteiten niet beschikbaar. De grootste collectie wekkers vind je hier! Al jaar een begrip in Deventer.


On off wekker

Een deel van het uitgebreide assortiment is nu ook online te vinden. Bij de wekker komen gratis batterijen. De Lexon Flip Wit bedien je door de wekker om te draaien.


Rechtsonder op het display zie je hoe laat je de wekker hebt gezet. Met een simpele aanraking activeer je de sluimerfunctie. Een fantastisch praktisch wekkertje , met een verbluffend eenvoudige bediening - niet voor niets ontving Lexon voor deze wekker de RedDot Design Award Best of the Best. Digitale wekkers ( wekkers die de tijd aangeven met cijfers) zijn verkrijgbaar in vele uitvoeringen, van kleine opklapbare reiswekker, tot grote wekkers met radio die de tijd op de muur kunnen projecteren.


Hier vindt u ons steeds groeiende aanbod digitale wekkers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts