donderdag 7 december 2017

Wijzonol lbh

Verf tot Korting bij Verfwinkel. De Grootste Online Verfleverancier van Nederland. Altijd binnen dagen geleverd! Dé Online Verfleverancier. Wij adviseren en helpen u graag.


Neem vrijblijvend contact op!

Wij hebben de Verf die u zoekt. Bekijk ons volledige Assortiment! Van Kwasten tot Verfbakjes. Alle benodigheden voor uw klus! Wijzonol LBH lak bestellen? Deze heeft een matte uitstraling,.


Halfglanzende, systeemverf op basis van gesiliconiseerde alkydhars. LBH Silicon Alkyd Hoogglanslak.

Benieuwd naar alle wijzonol verf? Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Wij zorgen voor de vlotte verwerking van jouw bestelling en de verzending naar jouw adres. En bestel je voor minimaal €50? Je kunt hier uitstekend buiten gebruik van maken.


Op basis van alkydhars als bindmiddel kies je voor niets minder dan de beste kwaliteit, zodat het schilderwerk ook door de jaren heen mooi duurzaam zal blijven. We gaan er meteen voor je mee aan de slag of kunnen je natuurlijk meer vertellen over dit product. Bij Verfwinkel altijd verkrijgbaar met fikse korting en bovendien te mengen in iedere gewenste kleur!


Voor 23:besteld = morgen in huis. Met deze lak ben je tot wel jaar schildervrij! Deze verf is ook erg geschikt voor het schilderen van houtwerk, gevelbetimmeringen, schuren en andere grotere houten oppervlakken maar ook voor onderhoud aan kozijnen en deuren.


Naast het gebruik op hout is deze verf ook geschikt op voorbehandeld metaal. Het is geschikt als grondlak op hout en als overgrondverf c. Het product is het gehele jaar te verwerken, en heeft een lang kleurbehoud. Dit product is dus zowel een grondverf als een voorlak. De lak is op basis van alkydhars en is daarom geschikt om buiten te gebruiken.


Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Bestel dit product nu bij Verf4all. Een universele, hoogvullende grondverf voor gebruik buitenshuis. Gebruik hiervoor een milieuvriendelijk verfreinigingsmiddel. Deze buitenlak heeft een duurzaamheid tot wel jaar, lang behoud van glans en is eenvoudig te verwerken (onder de juiste verfomstandigheden en -voorwaarden).


Stel uw vraag dan via ons contactformulier, wij reageren op werkdagen vrijwel direct. Nieuw Ophalen of Verzenden. Dus je wilt kwaliteitsverf. Verf waar de schilder ook mee werkt. Maar dan wél een verf om mee te‘verven’.


Want de gemiddelde doe-het-zelver schildert niet, die verft. Een buitenduurzame en hoogvullende grond- en voorlak op basis van alkydhars voor buiten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts