maandag 25 december 2017

Gehard veiligheidsglas

Geharde beglazing wordt onder meer toegepast in deuren. Bespaar op de bezorgkosten. Gratis afhalen bij onze locaties! Zeer scherpe Groothandel prijzen. Alles voor het plaatsen van glas.


Kit, glaslatjes en celband.

Wat is gehard veiligheidsglas ? Normaal gesproken is het vijf keer sterker dan gewoon glas. Veiligheidsglas tegen een scherpe prijs! Specialist in grote oplages. De combinatie zorgt voor een sterk stuk veiligheidsglas. Het glas is uitermate geschikt voor allerlei toepassingen, zoals balustrades en trappen.


Zoals de naam het al aangeeft is dit type glas bijzonder veilig en daarnaast ook erg sterk én kogelwerend. Bekijk gelaagd veiligheidsglas of Bekijk gehard veiligheidsglas.

De mogelijkheden zijn legio: enkel glas, dubbel of drievoudig glas in geharde uitvoering, voorzien van een coating of geassembleerd tot gehard isolatieglas , zonwerend hardglas of gelamineerd tot gelaagd glas. Hierdoor behoort gehard glas net als gelaagd glas en gehard -gelaagd glas tot de verzamelgroep veiligheidsglas. Door de spanning in het glas, kan gehard glas achteraf helaas niet meer bewerkt worden. Een geharde glasplaat is opgewassen tegen enorme druk, en is gemiddeld keer zo sterk als gewoon enkel of dubbel glas van dezelfde dikte.


Zoals we eerder vertelden, komt dat door de ‘trekspanning’ binnenin de glasplaat. Bij JLM Glas hebben we een ruim aanbod gehard glas in onze standaard collectie. Ook bieden we satijn gehard glas in verschillende diktes, extra helder gehard glas, gehard glas brons en gehard glas grijs. Spoedleveringen zijn ook mogelijk, maar brengen extra kosten met zich mee. Wanneer gehard glas breekt dan gebeurt dit in duizenden stukjes glas zonder scherpe randen.


Het glas wordt in onze fabriek op maat gesneden en bewerkt tot een eindproduct. Daarna wordt het glas gehard waarna het glas niet meer bewerkt kan worden. Om gehard veiligheidsglas te maken is een hardingsoven nodig.


Dit glas is tot keer sterker dan ongehard glas. Hierdoor is het geschikt voor bijvoorbeeld legplankjes, (douche)deuren, (douche)wanden, wandbekleding, deurtjes voor meubeltjes etc. Wanneer normaal gelaagd glas wordt vast geklem zal dit door de grote klemkracht al bij de montage breuk gaan.


Prijs van veiligheidsglas. Ieder type veiligheidsglas , soort en dikte heeft een andere prijs. De webshop van Glaswebwinkel.

Het geharde en gelaagde glas is bij ons ook als isolatieglas te bestellen, met lucht of het nóg beter isolerende argongas gevuld. Meer informatie over gehard glas. Gelaagd veiligheidsglas bestaat uit minimaal glasbladen met daartussen een doorzichtige taaie kunststof. U profiteert daarbij direct van het voordeel dat er groothandelprijzen gerekend worden en dat het glas rechtstreeks vanaf de fabriek afkomstig is. Standaard wordt er in het geharde glas een veiligheidsstempel aangebracht zodat u altijd kunt aantonen veiligheidsglas te hebben toegepast.


Gehard gelaagd glas biedt extra veiligheid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts