donderdag 21 december 2017

Gordijn staaldraad

Bestel online of boek onze service! Of bezoek één van onze winkels. De voordeligste Gordijnen op maat. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis!


Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires.

RVS draa staaldraad en staalkabel vind je bij GAMMA. Ook spandraad en geplastificeerd staaldraad voor de tuin. Geschikt voor zowel zware gordijnen als vitrage. Bekijk nu ons aanbod online. Van staalkabels tot gordijnhaken.


Spandraden voor gordijnen zijn onmisbaar. Wanneer je niet van roedes of rails houdt zijn spandraden onmisbaar. Met spandraden zal je gordijn nog makkelijk te sluiten en te openen zijn.


Je zal het verschil dus niet merken.

Alle onderdelen van het staalkabelsysteem DIGNITET zijn van roestvrij staal en kunnen ook buiten worden gehangen en in vochtige ruimtes. Scherm het balkon of de badkuip af en houd de ochtenddouche of het avondbriesje aan de goede kant van het gordijn ! Het ouderwetse spiraaldraad ( en benodigdheden) hier per meter of per doos van meter te bestellen. Het is echt eenvoudig om gordijnen in iedere willekeurige ruimte op te hangen. Als je hier de juiste ingrediënten maar voor hebt.


Gordijnen geven ons een gevoel van veilighei privacy of voor het verdelen van kamers. Het geheim om gordijnen op iedere plaats op te hangen is door het te combineren met staalkabel. Met deze draad zijgeleiding voor draai- en kiepramen is het mogelijk om het rolgordijn Easy ook aan de onderzijde van je draai- kiepraam vast te zetten.


Gordijn - en meubelstoffen kunnen niet alleen gebruikt worden voor gordijnen of bekleding van zitmeubelen maar ook voor sierkussens, tafellakens, plaids, stoelhoezen, bedspreien en sluimerrollen. Gordijnstoffen kunnen door hun dessin of kleurstelling een klassieke of moderne uitstraling hebben. Draadgordijnen is een verzamelnaam voor gordijnen die zijn gemaakt van geknoopte draden die bovenan het gordijn worden samengebracht worden in een tunnel. Er zijn vele namen in gebruik voor dit type gordijn , zoals Spaghetti gordijn , Koord gordijn , Sliertjes gordijn.


Boven, aan de achterzijde van het gordijn vind je een label met het was- en strijkvoorschrift. De gordijnhaken moeten, indien aanwezig, voor het wassen eruit gehaald worden. Koop liever te ruim dan te krap. Design, Direct Van De Makers.


Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist. Nieuw Gordijn Staaldraad Verzameling Van Gordijn Idee Gordijn ons beste decoratie-idee. Door meerdere gordijnen aan elkaar te schuiven kan de breedte worden vergroot.

Vele verschillende ophangingen. De ophangsystemen die kunnen worden gebruikt zijn een roede, een buis of een stok. Voor een grotere lengte kan er ook een gespannen staaldraad worden gebruikt. Hierdoor blijft je rolgordijn tegen het raam hangen.


Wat is nu het verschil tussen deze twee en wat voor invloed heeft het op je gordijnen ? Als je bijvoorbeeld voor gordijnrails kiest in combinatie met gordijnhaken en je gordijnen zijn dicht, dan valt de bovenkant van je gordijn over de rails. Dit ziet er mooi en strak uit, maar als je je gordijnen open hebt, dan zie je de gordijnrail wel zitten. OphangsysteeStaaldraad.


Met staaldraad creëer je een subtiel, maar strak ophangsysteem voor je gordijnen die door het stoere materiaal perfect past in een interieur met industriële accenten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts