donderdag 28 december 2017

Kartell kinderstoel

Alle babyspullen tegen de laagste prijzen. Kies uit producten vanaf € 1300. Polycarbonaat is een kunststof dat makkelijk schoon te maken is.


De stoel is waterbestendig en daardoor geschikt voor buitengebruik. Hierdoor pak je altijd de beste prijs!

Alleen betrouwbare webshops en vaak gratis verzending. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Ook de Masters stoel van Starck is een groot succes geworden. Nú op voorraad dus snelle levering!


Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. Net als zijn familie vervaardigd uit polycarbonaat, maar dan kleiner, speciaal voor kinderen. De kinderstoel is stapelbaar tot en met stuks en weegt kg.

Wij zijn specialist van het merk Kartell. Je kunt voor de kinderstoel kiezen uit verschillende uitvoeringen qua kleur en opdruk. En geen enkele kindercollectie is compleet zonder speelgoe zo ook de deze collectie niet. Bekijk alles met kartell ! Alles voor jouw Baby en Kind vind je op Marktplaats.


Speelgoe baby- en kinderkleding, kinderwagens, complete babykamers, boxen en vele. Bestel online of kom langs! Kinderarmleunstoel gemaakt van transparant polycarbonaat, gemodelleerd naar voorbeeld van de de grote Ghost Chair. Het ontwerp is van de Franse ontwerper Philippe Starck. Nu kunnen zelfs de kleintjes op een neo-barokke plastic stoel hun onderdanen ontvangen.


In de kleur Geel gemaakt van Kunststof. Geweldige leuk stoeltje ontworpen door phillipe starck. De Ghost stoelen zijn ontworpen door topontwerper Philippe Starck.


Starck heeft zich bij het ontwerp van de Ghost collectie laten inspireren door de Franse barokmode uit de negentiende eeuw. Een veel voorkomende vraag is wat de ideale zithoogte is van een kinderstoel. Dat blijkt nog al te verschillen, en is ook afhankelijk van de lengte van je kind.

Kinderstoelen varieren in de regel van 25cm tot 35cm zithoogte. Ontdek het uitgebreide woonassortiment. Lou Lou Ghost kinderstoel.


Echt design, gemaakt van PC (kunststof), ontworpen door Philippe Starck en geproduceerd in Italië. Deze kinderstoel is uitgevoerd in transparant, heeft jaar garantie en is alleen geschikt voor binnen,kinderkamer. Gratis bezorging en retour. De stoel Masters is een echte hommage aan drie symboolstoelen, opnieuw bekeken door het creatieve genie van Philippe Starck.


De unieke silhouetten van de ‘Serie 7. Daardoor is deze stoel stabiel, comfortabel en schok- en weerbestendig. Ze kunnen tot zes stuks opgestapeld worden. En waarmee het merk wereldwijde faam geniet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts