donderdag 28 december 2017

Laminaat grey wash

Deze week houden wij weer onze jaarlijkse fabrieksleegverkoop. Profiteer nu van de hoogste kortingen. Bezoek direct onze fabriek. Kom langs voor onze totaaldeals! Laminaat vanaf €per m2.


Bekijk het aanbod en kom langs!

Nu kortingen tot op laminaat. Bij ons bestelt u al laminaat vanaf €per m2. Bezorging door heel Nederland. De lichte witte laminaat designs worden veelal gebruikt in kleine ruimtes. Met een wit of licht grijs laminaat kunt u de ruimte optisch groter doen laten voorkomen.


Daarnaast zijn de White Wash en Grey Wash kleuren zeer modern en passen ze in iedere woonruimte. De lichte laminaat designs worden veelal gebruikt in kleine ruimtes. De white wash uitstraling is vaak van hardwaxolie gemaakt.


Wit laminaat en andere tinten.

Onze laminaatvloeren zijn verkrijgbaar in verschillende soorten houttinten. Kies bijvoorbeeld voor wit laminaat voor een frisse en lichte woonkamer. Zo lijkt het net alsof er over het hout geschilderd is. Goedkoop laminaat met fraaie uitstraling.


Duurdere varianten komen misschien dichter in de buurt van de uitstraling van een houten vloer, maar dat wil niet zeggen dat goedkoper laminaat niet prachtig kan zijn. Binnen het assortiment van LABvindt u onder meer A-kwaliteit laminaat tegen outletprijzen. Breng de wash aan met een brede kwast (bijvoorbeeld een spalter) en veeg de overtollige wash er met een pluisvrije doek weer af, in de richting van de houtnerf. Hoe langer je het mengsel laat intrekken en hoe poreuzer de ondergron hoe minder goed je de wash nog kunt uitvegen.


Ook de mate van verdunning bepaalt het effect. Bij GAMMA vind je laminaat in verschillende soorten, maten en patronen. En laminaat heeft een hoge slijtvasthei is kleurvast en het is geschikt voor vloerverwarming. Ook is het vaak zeer aantrekkelijk geprijsd.


Met het laminaat van Bruynzeel heb je gegarandeerd een vloer met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Alle vloeren met houtlook zijn voorzien van een voelbare houtstructuur waardoor ze bijna niet van écht hout te onderscheiden zijn. Sencys vernis grey wash is een sneldrogende acrylvernis op waterbasis voor alle houtwerk binnen en buiten, waaronder meubelen, deuren, balustrades, afsluitingen en dergelijke. De vernis is slijt- en slagvast, volledig transparant en gemakkelijk verwerkbaar.


Hoge kwaliteit voor de laagste prijs, daar staan wij voor. Hardwaxolie Grey Wash is zeer geschikt voor houten vloeren en meubelen. Voor een ruim assortiment aan laminaat.

Dan kunt u altijd bellen of langskomen. Uw meubels met een grey wash of white wash look is prachtig! Volg ons stappenplan om grey wash of white wash op uw meubels aan te brengen.


Zo heeft u keuze uit white wash laminaat dat vrijwel helemaal wit oogt. Ook bestaat er een white wash laminaatvloer waarbij de prachtige kleur van het hout ook nog erg goed zichtbaar is. Wij maken een laminaatvloer met white wash volledig naar uw wens waar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts