woensdag 20 december 2017

Gehard glas tafelblad

Glashandelonline is specialist op het gebied van glas. Maak nu een tafelblad op maat. Ronde of rechte vormen met gekleur mat of helder glas. Geharde beglazing wordt onder meer toegepast in deuren.


Vind gehard glas als je nu zoekt. Glazen tafelblad van gehard glas. Gehard glas komt steeds vaker voor binnenshuis.


Vooral voor een tafelblad is het erg belangrijk dat er voor gehard glas gekozen wordt. Mocht het glas breken dan is het risico op letsel veel lager omdat het glas in honderden stukjes springt. Met een glasplaat bescherm je eenvoudig je meubels in huis of kantoor. Door een glazen tafelblad creëer je ruimte in de tuin of woning.


Kwaliteit van het glas Het glas wat wij gebruiken is gelaagd of gehard glas. Het glas bestaat uit twee glasbladen met tussen de bladen een laagje pvb folie. Wij produceren elk glazen tafelblad op maat. Wij leveren dan ook alle diktes en alle vormen.


Zowel van gehard als on- gehard glas. U kunt ervoor kiezen om een bestaande tafel met glas te beschermen of om het glas als blad te gebruiken. Bent u op zoek naar een nieuw glazen tafelblad voor in de woonkamer?


Glas heeft een eigen kleur groen door de grondstoffen die benodigd zijn om glas te produceren, deze kan invloed hebben op de kleur van de tafelbladen. Om deze variant te vermijden bestaat er extra helder glas waarbij extra zuivere grondstoffen zijn gebruikt om eventuele verleuringen te voorkomen. Deze optie is in een foto duidelijk gemaakt. Onze tafelbladen worden standaard geleverd in gehard veiligheidsglas met geslepen randen.


Standaard worden de hoekjes mee geslepen, maar deze zijn wel puntig. Tegen meerkosten is het mogelijk om de hoeken af te ronden in een radius van 3mm, 9mm, of 20mm. Zodra het glas gehard is, kan er namelijk niets meer aan bewerkt worden. De poly geslepen randen zorgen er voor dat het glas aan de randen niet scherp is, zodat niemand zich kan snijden aan de randen van uw glazen tafelblad. Zo is het glazen tafelblad veilig voor iedereen, inclusief huisdieren en kinderen.


Het geharde glas kan namelijk tegen een stootje en beschermt de tuintafel tegen krassen en vuil. Wel adviseren wij om de glasplaat van de tuintafel te halen als er slecht weer is voorspeld. Dit om te voorkomen dat bij een flinke storm of hagelbui het glazen tafelblad beschadigd of zelfs kapot gaat.


Het glas wordt verhit tot een temperatuur van maar liefst 6graden Celsius. Glas geleidt de warmte slecht en dit heeft tot gevolg dat het relatief lang duurt voordat de kern van het glas deze temperatuur bereikt. Het voordel hiervan is dat men minder lestsel zal oplopen bij het stuk gaan van de ruit.


Koop nu en verfraaien van uw huis! Ruim assortiment online bestellen! Transformeer je Keuken met onze grote selectie aan accessoires. Gebruik uw toestel zonder zorgen met een screenprotector van GSMpunt. Voor alle glazen tafelbladen gebruiken we alleen gehard floatglas.


Een glazen tafelblad van helder glas is standaard gemaakt van gehard glas met poli geslepen randen. Naast een grote weerstand tegen breuk zal het glas , wanneer het toch breekt, in duizenden kleine fragmenten zonder scherpe randen breken. Dit van gehard glas gemaakte tafelblad is ideaal voor eettafels, salontafels en tuintafels enz.


Hij kan ook worden gebruikt om uw bestaande tafel schoon een krasvrij te houden. Met een simpel, helder ontwerp past dit tafelblad in iedere woonruimte bij u thuis. Schneiders uit Zeeland (NB).


Haal de collectie STILEOS in huis voor een zuiver design-interieur! Salontafel STILEOS - Dubbel tafelblad - Gehard , gebogen glas - Afm. Toepassingen van glazen tafelbladen : U kunt u bestaande tafelbladen van hout of metaal beschermen met een hardglazen topblad die rondom geslepen is.


Het hardglas heeft het voordeel dat het een 5x sterker is dan normaal float glas en het kan goed tegen thermische invloeden zoals hete theeglazen of hete koffie kopjes. Er kleven echter ook nadelen. De tafelbladen worden gemaakt van gehard veiligheidsglas. Dit is 5x sterker dan ongehard (float) glas en is ook een stuk kras-bestendiger.


Tafelbladen op maat voor ieder interieur. De glazen tafelbladen zijn leverbaar in helder glas , mat (acide) glas en extra helder glas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts