dinsdag 12 december 2017

Blanke metaallak

Voor binnen ook op ijzerhoudende metalen toepasbaar. Zeer geschikt voor het aflakken of als tussenlak bij bladmetalen! Albrecht metaallak is sterker dan bijvoorbeeld schellak.


Je kunt het zonder grondverf direct over roest aanbrengen. Hammerite metaalvernis is speciaal ontwikkeld ter bescherming en verfraaiing van non ferro metaal.

Snelle levering en per stuk te bestellen! Met metaallak is het goed mogelijk om verschillende onderdelen van metaal een andere kleur te geven. Of het nu gaat om een tv-beugel, verwarming of lampenstandaard iedereen wil wel eens vernieuwing in huis.


Naast verschillende kleuren heeft HORNBACH ook transparante metaal lak in het assortiment. Door ons uitgebreide assortiment heeft u een ruime keuze en zit de juiste metaallak voor uw verfklus er hoogstwaarschijnlijk ook tussen. Kunt u een bepaalde verfsoort niet vinden in ons assortiment? Bij KARWEI kun je hoogwaardige metaallak kopen en heb je keuze uit een ruim assortiment.


Met bekende merken als Hammerite en Flex weet je zeker dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt, tegen een aantrekkelijke prijs.

Blanke lak kopen tegen een aantrekkelijke prijs? De vernis kan direct op metaal worden toegepast met uitzondering van. De Grote Schuur biedt u gerenommeerde verfmerken met een perfecte prijs kwaliteit verhouding! Hammerite producten zijn speciaal ontwikkeld om een ultrasterke barrière te creëren, die bestand is tegen beschadigingen, krassen en vocht.


Bij Praxis vind je diverse soorten metaalverf die geschikt zijn voor jouw verfklus. Bestel de metaalverf eenvoudig online. Benaming: Blanke lak, metaallak. Metaallak , voor binnen én buiten.


Geschikt om roestvorming en afgeven van staal. Blanke , glasheldere metaalvernis op basis van polyacrylaathars voor het aflakken van. Grond en aflak voor metalen ondergronden.


Bullstore biedt een uitgebreid assortiment aan van metaallakken. Er is een grote keuze uit diverse soorten lak met een optimale hechting aan de metalen ondergronden. Wat is een goede metaallak die aan deze eisen voldoet: moet in weer en. Toepassing: Sneldrogende 1K blanke lak voor aanbrengen van aflaklaag.


Met een blanke lak blijft de ondergrond van het object zichtbaar maar is het object wel beschermd. Wanneer je een houten kast lakt met een blanke lak, dan blijf je houtgroeven zien maar krassen bijvoorbeeld sleutels niet direct op het kast.

Naast kasten kan je de transparante lakken bijvoorbeeld ook gebruiken voor tafels en trappen. Deze metaallak kan direct over roest aangebracht worden, er is dus geen grondverf meer nodig. Dit product is kras- en stootvast, stopt het roestproces en geeft jaar bescherming tegen roest. Vroeger had je twee-componenten lak.


Daar zat geen blanke lak overheen en die wilde nog wel eens, onder invloed van het zonlicht, verkleuren. We hebben allemaal wel eens een rode auto gezien, die na verloop van tijd roze werd. Tegenwoordig worden auto’s niet meer dof, omdat als laatste een blanke laklaag wordt gebruikt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts