woensdag 6 december 2017

Coating muur keuken

Bekijk hier onze ruime Collectie! Inclusief Klantervaringen! Door onderstaand formulier in te vullen helpen wij u graag met uw muur coating project.


Aanvragen van offertes is voor u helemaal gratis. Wij zorgen ervoor dat uw aanvragen bij muur coating specialisten terecht komen. Uw persoonlijke projectmanager zal zorg dragen voor uw aanvraag.

PU (k mineral finish) of oplosmiddelhoudende polyurethaan (zoals Nelfadur k) Toelichting per product in dezelfde volgorde (bescherming van minst naar meest beschermend): - Een schrobvaste muurverf betekent dat de muur reinigbaar is zonder dat de verf meekomt. Welke kan ik het beste kiezen? Beste Maarten, Het is een transparante matte coating die niet opvalt als de gehele muur wordt behandeld. Ervaring met afwasbare verf achterwand keuken.


Als er één deel van de muur is die blootstaat aan vervuiling dan is het wel de achterwand van de keuken. Gelukkig bestaat er speciale afwasbare verf voor de achterwand van een keuken die de muur makkelijk reinigbaar maakt. En dit ondanks de coating op de muur.


Daarnaast verandert de uitstraling van je keuken achterwand als je deze behandelt met een coating. De achterwand kan bijvoorbeeld iets donkerder van kleur worden.

Wil je dat de achterwand van jouw keuken exact dezelfde uitstraling heeft als de andere muren in de keuken ? Houd er dan rekening mee dat er door. CoatingShop biedt hiervoor een transparante watergedragen 2-K polyurethaan coating die u eenvoudig als eindlaag op uw muurverf aan kunt brengen. Deze coating maakt uw wand afwasbaar en schrobvast. Natuurlijk is deze coating niet alleen geschikt voor in de keuken maar ook voor ruimten waar kinderen spelen of huisdieren komen.


Muurverf achter het fornuis beschermen en makkelijk schoon te maken? Voor het schilderen van de muren in de keuken kunt u gebruik maken van een goede muurverf die schrobvast is en makkelijk te reinigen is. Als u een keuken gaat kopen is dit zeker een optie om te nemen.


De prijzen van een aluminium keuken achterwand liggen boven de prijs van de veel toegepaste RVS keuken achterwand. In het schoonmaak gemak is aluminium een betere oplossing dan RVS. Een aluminium achterwand met coating en kleurstelling naar wens kan vaak op maat gemaakt worden.


Tot een paar jaar terug werden deze vloeren alleen toegepast als industrievloeren, werkplaatsvloeren of vloeren in (sport)scholen. Tegenwoordig zien we polyurethaan coating vloeren in de kelder, woonkamer en keuken van moderne huishoudens. Zowel op de vloer als op de wand is dit daarom één van de populairste afwerkingen van dit moment! Wanneer u een nieuwe keuken koopt, dan is het verstandig om rekening te houden met de achterwand van uw keuken.


Decennia geleden was het gebruikelijk om tegels te kiezen als achterwand. Op internet een professionele coating beste special voor wanden (oa keukens dus ook) en deze op de muur gerold. Echter na het lostrekken van de meegeleverde en bevestigde tape bij bijv.

Na wat onderzoek gedaan te hebben, blijken er speciale coating te verkrijgen zijn, die speciaal bedoeld zijn voor badkamers en keuken achterwanden. Het voordeel ten op zichte van tegels, is de strakke naadloze afwerking die wij zo mooi vinden. Deze muur ziet er echt heel oud uit. Door de coating die is aangebracht blijft de muur echter stevig en brokkelt deze niet af.


Gelukkig maar, want in de keuken is dat natuurlijk niet handig! Keuken achterwand coating. Wat deze keuken extra mooi maakt is volgens ons dat ze niet alleen de oude muur behouden hebben, maar dat ze deze hebben aangevuld met prachtige oude. Als uw muren eenvoudig schoon te maken dienen te zijn, is een watergedragen 2-komponent wandcoating de ideale oplossing voor u. Deze wandcoating kan gebruikt worden als wandafwerking en kan worden aangebracht op minerale ondergronden, zoals stucwerk, hout, epoxy en polyurethaan. Ik heb die muur net met Sigma latex geverf die is schrobvast.


Het is ook voor mij een uitprobeersel (de keuken moet nog geinstalleerd worden) dus nog geen ervaring. Ik ga gewoon kijken hoe snel het vies wordt en of het inderdaad nog te reinigen is. Dacht verder nog aan transparante matte lak o. Ben ook benieuwd naar verdere.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts