vrijdag 8 december 2017

Soorten wc

Wie bieden de Laagste Prijs Garantie. Anders Passen we de Prijs direct aan! Vanaf 1euro gratis verzending in NL. Bezoek onze Showroom in Nieuwegein of Harderwijk.


Overzicht soorten toiletpotten, wc -potten of closetpotten Toiletpotten zijn er in allerlei soorten en maten te koop.

Het woord toilet is afkomstig van het Franse toilette. Als u op zoek bent naar een toiletpot, kunt u kiezen uit de klassiekere staande toiletpot of een aan de muur hangende wc -pot met een ingebouwd reservoir. Hieronder een aantal van de mogelijkheden op een rijtje. Als je wel eens naar de wc -pot hebt gekeken, zul je merken dat er twee verschillende soorten potten bestaan.


Je hebt de vlakspoeler en de diepspoeler. Is jouw wc -pot een vlakspoeler, dan valt de ontlasting eerst op een plateau. Het staande toilet staat, zoals de naam al zegt, gewoon op de vloer.

Wanneer we kijken naar de verschillende soorten toiletten, is het staande toilet de meest stevige variant, doordat u hierbij niet hoeft te vertrouwen op de stevigheid van (het frame in) de muur. Nieuws - Toiletten in soorten en maten - tegeldepot. Dit is een soort lage wasbak met daarin een sproeier waarmee het onderlichaam met water gereinigd kan worden. In Aziatische landen maken ze weer veel gebruik van een douche- wc , ook wel toiletdouche genoemd.


De naam zegt het al: een douche- wc is een toilet met een geïntegreerde douchefunctie. Sinds enkele jaren zijn ook de wandtoiletten in opkomst (al dan niet geleverd in een toiletset). Voor de wat ruimere badkamer of wc zijn er ook urinoirs in het assortiment en voor de allerkleinste onder ons zijn er kindertoiletten. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online.


Kies je voor een klassieke wc met stortbak, dan kan je zelf kiezen hoe je deze best aan de afvoer koppelt. Naast de waterafvoer zijn de hoogte en diepte van je toiletruimte belangrijk. Heb je voldoende ruimte, dan kan je kiezen voor een standaard toilet. Hierop kan je een universele wc -bril plaatsen en deze biedt veel comfort. Verschillende afvoer types bij een WC.


Er zijn namelijk soorten aansluitingen. Welke soorten chemische toiletten zijn er? De toiletzitting, of de wc -bril is een belangrijk onderdeel van het toilet.

Allereerst wil je natuurlijk lekker kunnen zitten, en daarnaast wil je ook dat het toilet er goed uit ziet. Van klassieke witte modellen tot dieren op de zitting, en van houten zittingen tot een rozen print. Bij KARWEI is er voor ieder wat wils.


Door middel van een zachte waterstraal wordt het achterste van de gebruiker gereinigd én gedroogd. Met een houten wc -bril geniet je van een heerlijk zitcomfort tijdens je toiletbezoek. Onze houten toiletbrillen zijn in een groot aantal kleuren en motieven leverbaar. Voor wie een ‘normale’ wc -bril te saai is, kan kiezen voor een wc -bril met opdruk.


We hebben het op MijnKluswijzer. Zodoende werd het tijd om een totaal overzicht in elkaar te krijgen over alle toiletten die er verkrijgbaar zijn inclusief de hoogte van verschillende WC potten. Zit de afvoerbuis in het midden achter de wc -pot? Voor toiletpapier wordt vrijwel altijd hergebruikt papier gebruikt.


Goedkope varianten bestaan vaak uit enkellaags papier. Hierdoor bestaat er een grote kans om tijdens het vegen met de vingers door het papier te gaan. Duurdere varianten zijn meestal opgebouwd uit meerdere lagen. Dit model is met en zonder spoelrand verkrijgbaar. Toiletpotten zonder spoelrand voorkomen dat vuil en kalk zich onder de rand kan afzetten, waardoor ze hygiënischer zijn.


Bij de toiletpotten met wc -bril kan je ook nog kiezen voor een softclose, waardoor de bril langzaam naar beneden zakt en niet hard dichtvalt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts