vrijdag 15 december 2017

Arco fauteuil

Altijd een verrassend aanbod meubels en accessoires. Bezorging waar en wanneer je wilt. Alleen de beste aanbiedingen. Verkrijgbaar vanaf € 49. Reserveer online, laagste prijzen.


Bekijk het assortiment fauteuils en bestel de beste aanbieding direct online! Eigentijds, puur en no-nonsens. Hedendaagse stoelen en banken voor bij je thuis.


Mogen we je voorstellen aan de Spine, een verrassend comfortabele fauteuil met een schuine, tot de vloer doorlopende rug. De Spine is een minimalistische fauteuil , modern van vorm, strak en ingetogen. En de keus is aan jou: het elegante frame kan in zowel rvs als epoxy uitgevoerd worden. De Bistro tafels hebben een organisch gevormd blad met afgeronde hoeken, staan op een elegante voet en zijn er in diverse hoogtes voor bij de bank, een fauteuil of de eettafel.


Tafels hebben een centrale plek in ons leven: we praten, werken, vergaderen, eten en vieren feest aan tafel. Voor al deze momenten proberen wij op een slimme en eigen manier design tafels te ontwerpen, ontwikkelen en produceren. Bovendien maakt het designlabel steeds vaker gebruik van lokale houtsoorten.


Model spine ontwerp van burkhard vogtherr. De eenvoudige lijnen van de rugleuning lopen schuin tot op de vloer en het frame bestaat uit twee vierkanten welke verkrijgbaar zijn in RVS of Epoxy. De bekleding is verkrijgbaar in stof en leder en de armleuning kan in leder of eiken. Heerlijk comfort door extra dik lendestuk in het rugkussen.


Arco fauteuil

Arco stoelen: de Café Chair. De familie is opnieuw uitgebrei dit keer met een fauteuil. De zitting komt iets onder de rugleuning uit. De nieuwste toevoeging aan de Sketch-collectie: de Sketch Lobby.


Een gemakkelijke fauteuil , ontwikkeld voor hospitality-projecten - informele bespreekplekken, wachtruimtes en comfortabele hotellobby’s - of een woonomgeving. Geef je interieur een persoonlijke toets. Fauteuils online bestellen. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils.


Ruim assortiment online bestellen! Ontdek ons unieke assortiment fauteuils. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis.


Moderne (eetkamer) fauteuil op parketwieltjes. Leverbaar in diverse bekledingen en kleuren. Bijzonder aan deze fauteuil is de schuin, tot de vloer doorlopende rug, de zitting is evenzeer verrassend comfortabel. De leuning lijkt te zweven in het frame. Deze Spine fauteuil is beschikbaar met armleggers uitgevoerd in leder naturel bruin.


Arco fauteuil

Designer: Burkhard Vogtherr. Modern design fauteuil van arco in zo goed als nieuwstaat. Gekocht bij designwinkel voor €69- per stuk. Serieus vakmanschap met ruimte voor nuchterheid en verassing zijn typerend voor Arco. De fauteuil heeft een minimalistisch en strak design en valt vooral op door het frame dat bestaat uit twee vierkanten.


Ik verkoop dit omdat de stoel na verbouwing geen goede plek meer heeft. De stoel is zo goed als nieuw en een tijdloos design van a. Laat je door Homeinspireren!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts