maandag 11 december 2017

Keter rockwood box

Keter rockwood box

Bestel voordelig online bij Azalp. Keter Factor Berging bij Azalp. Altijd de laagste prijsgarantie. Binnen dagen gratis thuisbezorgd! Vergelijk op Beslist, vanaf € 395.


Ga voor de strakke look van houten panelen, maar zonder het onderhoud. De Rockwood opbergbox is gemaakt van kunststof, waardoor deze weerbestendig is. Het deksel is voorzien van gasveren voor eenvoudige opening. De extra grote opbergbox biedt zitplaatsen aan twee volwassenen en heeft een capaciteit van 5liter.


Get the sleek look of wood panels without any of the maintenance. The Rockwood Deck Box combines a chic wood-paneled look with durable resin construction, providing style as well as full weather resistance. Dankzij de deksel met gasveren gaat de box automatisch open.


Keter rockwood box

Het duurzame materiaal waarvan de box gemaakt is, heeft een ventilerende werking en is waterdicht. De opberg box heeft een volume van 5Liter. Door dit grote volume is de Rockwood Box de perfecte opberg box voor u lounge set kussens of andere tuin benodigdheden. Naast een opberg box is dit item ook te gebruiken als bankje.


Het lijkt alsof men nooit genoeg ruimte heeft voor gereedschap, oude dingen, en grote items. Deze designbox met houtnerf is eenvoudig te monteren en heeft een automatisch openingssysteem. De box heeft een opslagcapaciteit van 4L. Deze opbergbox is een ideale toevoeging aan je tui.


Keter rockwood box

Je kan de box dus buiten laten staan zonder dat de inhoud nat wordt. Gratis en snel bij u thuisbezorgd. Eden Garden Bench opbergbox. Daarnaast is hij sterk genoeg om twee mensen de dragen als zitmeubel. Deze box is gemaakt van erg stevig kunststof en is daardoor weerbestendig en onderhoudsvrij.


De duurzame, weerbestendige constructie zorgt ervoor dat de inhoud droog en geventileerd blijft. Bovendien heeft de box een bijzondere houten uitstraling. Het gebruikte kunststof zorgt ook nog eens dat de box zonder enig probleem als bankje gebruikt kan worden. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Keter rockwood box

Alles uit voorraad leverbaar en gratis thuisbezorgd. Bezoek ons in Amersfoort of Almelo of bestel online! De klep is voorzien van een gasveer waardoor de opbergbox makkelijk open en dicht gaat. Met een klein hangslot kan de box worden afgesloten.


Help anderen en geef jouw mening over dit product. De kussenbox Rockwood is onderhoudsvrij en weersbestendig. Tevens is de kussenbox bruikbaar als zitbank voor twee personen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts