woensdag 6 september 2017

Sticker beloning

Een kruisje of sticker op deze beloningskaart stimuleert je kind misschien om ‘s nachts in zijn eigen bed. Cool Super Great - Stickers. Leuke stickers als beloning. Hiermee laat je zien hoe goed iemand is.


De stickers hebben een doorsnede van mm.

Elke belonings sticker is ca 2x2cm groot. Prachtige dieren van de boerderij. Leer je kleine de dieren kennen en geef de sticker als beloning ! Per sticker een doorsnede van ca. Over de Stulp De Stulp al meer dan zestig jaar toonaangevend! Totaal stickers per vel.


Dat de Stulp al zestig jaar bestaat, geeft aan dat het een zeer solide bedrijf is met een eigen identiteit. Als je kind een beloning verdient, mag hij een sticker plakken in één van de hokjes.

Leg hem steeds uit waarom hij een sticker mag plakken. Het is belangrijk om consequent te zijn. Je kind mag dus geen sticker plakken als hij zich niet aan de afspraak heeft gehouden. Leg dan ook uit waarom hij géén sticker mag plakken. Ieder kind ontwikkelt zich op een unieke manier.


Wij hebben ons gespecialiseerd in belonen, want belonen werkt. Je kunt het belonings- of stickersysteem gebruiken als hulpmiddel om gedrag aan- of af te leren. Voor je kind is het werken met stickers en een beloning namelijk enorm stimulerend. Als het gedrag na een tijdje vanzelfsprekend is, kun je de beloning langzaam afbouwen.


Afgesproken periodes geen ruzie maar leuk samen of alleen spelen zorgt voor een sticker , en samen kan dan een beloning verdiend worden. Je kunt voor kleine kinderen simpele versies maken, bv met alleen goed gaan slapen of eten. Het plakken van een sticker en na een paar keer een klein cadeautje is voor de kleintjes vaak al heel spannend.


Een effectief beloningssysteem met stickers Lees waarom beloningsstickers zo effectief zijn voor het promoten voor goed gedrag. Ontdek de potentie om het gedrag van kinderen maar ook dat van volwassenen te promoten. Alles voor de kinderopvang en kinderdagverblijf!


De lamineerfolie beschermt de sticker tegen verkleuring en weersinvloeden, waardoor de sticker jaren lang mooi blijft.

Ontvang al het laatste nieuws en ontwikkelingen van Tangara groothandel! Ontdek alle producten voor stickers - alles van heutink op Heutink. Wanneer de intrinsieke motivatie erg sterk is, wordt de beloning eerder gelinkt aan de erkenning en acceptatie van de persoon die de beloning uitdeelt. Stammetjes zijn kleine beloningsstickers op een stickervel. De kaarten hebben een afmeting van ca.


Speciaal voor zindelijkheidstraining worden deze sets ook gebruikt. Voor elk plasje of drukje verdient je kleine een mooie sticker. Bij een volle kaart kun je je kleine een beloning geven voor het zindelijk worden. Wanneer het aantal stickers dat nodig is voor de beloning behaald is geef je de beloning.


Wacht hier niet te lang mee omdat het dan voor kinderen niet altijd meer een logisch gevolg is. Dezelfde dag of het weekend is vaak het best om de beloning te geven. Onthoud dat een beloningssysteem een tijdelijke methode is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts