woensdag 27 september 2017

Aquamarijn revol onderhoudsolie

Vandaag bestel vandaag verzonden. Edelstenen nu al vanaf € online. U krijgt direct een bevestiging. Revol ruikt aangenaam, is diep indringend en ook zeer goed vuil- en waterafstotend.


Diep indringen reinigen houtvoedend en beschermend.

Door de kleine moleculen dringt de olie diep in het hout door. Via onderstaande link vindt u het vervangende product. Revol wordt geleverd zolang de voorraad strekt.


Door kleine moleculen dringt de olie diep in het hout door. REVOL accentueert de tekening van de houtverf. Het product inboenen en droogwrijven met een pluisvrije doek. REVOL ruikt aangenaam, is diep indringend en zeer goed vuil- en waterafstotend.


REVOL basis- en onderhoudsolie is ook zeer geschikt voor het oliën van tafel- en aanrechtbladen.

LET OP: de leverancier heeft het assortiment veranderd. Deze variant van de Revol is dunner gemaakt zodat deze prettig te verwerken is. U kunt deze onderhoudsolie ook plaatselijk gebruiken.


De Revol onderhoudsolie is zeer water- en vuilafstotend. Gemaakt van plantaardige oliën. Makkelijk om mee te werken en sneldrogend.


Zeer geschikt voor het onderhouden, opfrissen en herstellen van alle met olie behandelde vloeren, maar ook voor meubelen, tafel en werkbladen. Het voordeel van een verdunde olie: - brengt soepeler aan, iets minder risico op niet voldoende droogwrijven - de verdunners lossen vuil goed op indien gebruikt als onderhoudsolie - verdunde olie kan sterker kleuren indien gemengd met pigment De vulling van de olie is natuurlijk minder dan bij een onverdunde olie, als basisolie wordt de Revol. De vloer inboenen en droogwrijven met een pluisvrije doek.


Kan worden gekleurd met kleurpigment voor olie. Vervangen product, ga naar Royl. Water en alcohol bestendig daardoor geen kringen of vlekken. Aquamarijn REVOL is geschikt voor het onderhouden, opfrissen en. Hoe gebruik je de onderhoudsolie ? Ook leverbaar Bio Olie en outdoor olie.


Toon Tonen als: Foto-tabel. De olie is water- en alcohol bestendig.

Een sneldrogende basis- en onderhoudsolie op basis van Corcol, maar dunner en daardoor gemakkelijker met de hand te verwerken. Aan te kleuren met aparte potje pigmentolie. Revol is een met citrusolie en gomterpentijn (Linotyn) verdunde Corcol.


Toepassing Zowel als eerste behandeling van nog onbehandelde oppervlakken als voor het onderhoud van eerder geoliede oppervlakken. Altijd de vloer nog normaal reinigen met Clien-R. Het wekelijks gebruiken van Clien-Z Zeep zorgt voor extra onderhoud en bescherming. Voor het beste resultaat gebruikt u de Revol onderhoudsolie tot keer per jaar.


Ook in Liter verpakking verkrijgbaar. Uw bestelling wordt GRATIS verzonden vanaf € 2-. Onderhoudsolie (2) Onderhoudswax (1) Reiniging (3) Zeep (2) Merk. Bestel eenvoudig en snel via onze webshop.


Gratis thuisbezorgd Als uw aankoopbedrag €4- of. om prijzen te zien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts