donderdag 14 september 2017

Raamfolie leenbakker

Ontdek ons ruime assortiment! Alleen de beste aanbiedingen. Verkrijgbaar vanaf € 99. In groot en klein formaat. Haal vandaag nog jouw raamfolie aanbieding in huis.


Hier vind je verschillende folies en raamdecoratie in de leukste prints.

Bestfix raamfolie Sand creëert een fijne privé sfeer in huis. Het is eenvoudig op het raam aan te brengen. De decoratieve raamfolie staat niet alleen heel mooi maar weert inkijk van buiten en geeft hierdoor extra privacy. Statifix raamfolie Abbey creëert een fijne privé sfeer in huis.


Je kunt het gebruiken op gladde oppervlaktes zoals een raam of windscherm. Hier vindt u verschillende folies en raamdecoratie in de leukste prints. Plafondlampen zijn de ideale verlichting op centrale punten.


Met maar één druk op de knop verlicht u de volledige ruimte. Voor iedere ruimte in huis vindt u hier een geschikte lamp.

In tegenstelling tot plakfolie is raamfolie over het algemeen lichtdoorlatend. Hoe het met de doorkijk gesteld staat hangt van het folie af. Gezandstraald folie heeft bijvoorbeeld een matte korrelige look. Hier door heen kijken gaat nauwelijks. Wij zijn dé raamfolie webshop in Nederland.


Vandaag besteld = morgen in huis. Eenvoudig online bestellen. Meubelhoezen beschermen niet alleen uw meubels, maar geven uw meubels ook een nieuw uiterlijk. Kies nu je raamfolie online.


Leen Bakker heeft een groot aanbod aan meubelhoezen. Betaal slechts € verzendkosten. Zo vind je bij Kwantum raamdecoratie in verschillende motiefjes en kleuren. Van bloemetjesmotiefjes tot blokjesmotiefjes. Heb jij je keuze al gemaakt?


Shop dan online of kom naar één van de Kwantum woonwinkels. Statische raamfolie ‘plakt’ op het raam zonder dat je lijm hoeft te gebruiken, en zonder dat er een plaklaag aan de achterkant zit. Dat is erg praktisch, want statische folie kun je weer van je raam afhalen en opnieuw gebruiken.


Wat is zelfklevende raamfolie.

Zelfklevende raamfolie is eigenlijk een grote, half doorzichtige sticker. Het beste is als de afmetingen minimaal mm korter zijn dan je raam, er moet nog enige ruimte tussen folie en kozijn over blijven. Je wilt geen inkijk, maar wel maximale lichtinval? Dan is raamfolie de oplossing. Het Karwei stappenplan helpt je bij het plakken van raamfolie op je ramen.


Lees hoe je zelf raamfolie op de ruiten in je badkamer of woonkamer moet plakken. Kwantum, daar woon je beter van! Zoek jij raamfolie met strepen? In onze webshop vindt u gestreepte raamfolie ! Folie met smalle horizontale lijnen, plakfolie met brede gezandstraalde banen en raamfolie met een lamellen of jaloezie print. Raamfolie Zonwerend Brons kopen?


Gestreept raamdecoratiefolie is verkrijgbaar in zowel statisch raamfolie als in zelfklevend folie. Zo vindt u altijd een meubelhoes die bij uw interieur past. Aanbrengen van het raamfolie. De (professionele) folies uit ons assortiment zijn gemakkelijk aan te brengen op het raam.


Er wordt natuurlijk een handleiding meegeleverd waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe je het raamfolie kunt aanbrengen. Daarnaast is het handig om met het anti inkijk folie ook direct een rakel mee te bestellen. In deze video tonen we hoe u de zelfklevende privacyfolie correct op het venster kleeft. Met de juiste werktuigen en kennis kunnen ook beginnelingen de raamfolie met succes aanbrengen.


Bij elk order ontvangen onze klanten een gratis wisser, een glasschaaf en een gedetailleerde handleiding. Deze handleiding is heel uitgebreid en eenvoudig te.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts