maandag 18 september 2017

Glasmat

Glasmat (S) Pte Ltd is an Environmental Products and Solution Company with presence in Indonesia, Hong Kong , Malaysia, Australia and Singapore. Based in Singapore , lead by a group of directors with over years of field and engineering expertise, we focus on creative solutions for complex engineering and environmental projects. Glasvezelmat is het meest gebruikte versterkingsmateriaal voor het maken van laminaten middels de hand lay-up methode.


De glasvezels zijn kruislings. Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. We hebben geen woorden gevonden voor ` Glasmat `.

Jammer dat we niet konden helpen! Misschien heb je meer geluk met deze tips: Laat niet-zo-belangrijke woorden weg. Glasmat wordt zoals elk versterkingsmateriaal steeds in combinatie met een polyesterhars gebruikt. Voor een hogere sterkte of laagdikte dient men meerdere lagen op elkaar aan te brengen. Chopped Strand Mat (csm) of kortweg glasmat is het meest toegepaste versterkingsmateriaal bij verwerking van polyester volgens de hand-lay-up methode.


De korte stukjes glasvezel liggen kris-kras door en over elkaar en zijn door een bindmiddel aan elkaar gelijmd. Verpakking: m², m², m², m² en 1m². Polyester- glasmat De Alabastine Glasmat helpt je bij snelle, ijzersterke reparaties aan metaal, polyester, hout en kunststoffen.


Vanaf meter tot hele rollen.

Goedkoop en snel geleverd! Ontdek ons uitgebreid gamma Versterkingsmateriaal. Ik heb een negatiefmal gemaakt van een scheepsromp.


Als u de kwast steeds vochtig houdt wordt de glas-mat geheel doordrenkt. Er mogen geen witte plekken meer in de mat voorkomen, het geheel moet transparant zijn. Kleine oppervlakken worden in de regel met een kwast geïmpregneerd en grote oppervlakken met een roller.


De meest luxe en bijzondere barlopers, barmatten en bardoeken om de ideale bar aan te kleden ! Zie de verschillen in kleur lengte en dikte voor iedere bar een. Bij polyesterhars gebruiken we meestal een glasmat. Dit is een mat, gemaakt van vezels van ca.


Deze glasvezels worden bij elkaar gehouden door een lijm welke oplost in de polyesterhars. Door polyesterhars op de mat te smeren, zal de mat soepel worden, en de onderliggende vorm aannemen. Weet u zeker dat u de FOOX Online omgeving wilt verlaten en terug wilt keren naar de website van uw FOOX Groothandel? Door middel van vacuüm (vacuüminjectie) of druk (drukinjectie) of een combinatie van druk en vacuüm wordt vervolgens de hars in de mal, dus tussen de glasvezels door, gezogen of geperst. Our services includes field installation and modification, independent checking, equipment maintenance, and design consultancy.


Visit us online to learn more. Lees de volledige productomschrijving. Set glasvezelmatjes voor het repareren van grote gaten en beschadigingen aan metaal, polyester, hout en diverse kunststoffen.

Te gebruiken in combinatie met polyesterhars en verharder. You may unsubscribe at any moment. For that purpose, please find our contact info in the legal notice. Glasmat kan zonder bezwaar in kleinere stukken verwerkt worden, zodat men hierbij beter in gedeelten kan werken dan bij het gebruik van weefsel.


Bij grotere boten adviseren we de bekleding met lagen glasmat en bij zeer grote boten zelfs met lagen mat. Vanzelfsprekend kan men echter ook een combinatie van mat en weefsel gebruiken. Het opzienbarende materiaal kan vanaf 12°C verwerkt worden en biedt de mogelijkheid om beter en goedkoper, evenals gemakkelijker en eenvoudiger, vele technische problemen op te lossen.


U kunt deze set ook gebruiken voor reparaties aan metaal, hout en vele kunststoffen. De Albastine Reparatieset biedt u alles wat u nodig heeft voor het perfecte. Harjon Polyester stond aan het.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts