maandag 25 september 2017

Reiskussen tempur

Alles weer zo goed als vroeger. Bespaar tot wel via kiesproduct. Reiskussen van alle merken online! Tip: wij adviseren u het kussen, wanneer u niet op reis bent, niet in de tas te bewaren.


Hierdoor behoudt het kussen zijn vorm voor een langere tijd en gaat het kussen ook langer mee.

Het is gemaakt uit degelijk en kwalitatief traagschuim dat zorgt voor voldoende ondersteuning en comfort. Tevens is het reiskussen ook helemaal anti-allergisch. Neem uw favoriete kussen mee wanneer u op reis gaat.


Hierdoor kunt u het kussen altijd met u meenemen, waar u ook naar toe gaat. Na jaar naar tevredenheid op het originele tempur matras (cm) gelegen te hebben werd het tijd voor een nieuw matras. In de winkel gekozen voor weer tempur , de Original supreme van cm.


Specialistisch advies nodig?

Het TEMPUR reiskussen heeft dezelfde vorm en functie als het TEMPUR Original slaapkussen (maat M), maar is half zo breed. Daardoor kan het in de handige reisverpakking compact en eenvoudig meegenomen worden. Het volume wordt daardoor met verminderd.


Het kussen wordt geleverd met de handige en passende tas. Deze set bevat een opblaasbare reiskussen , oordopjes en een blinddoek. Het wordt gratis bij u afgeleverd (binnen Nederland). Ideaal door onderweg op reis. Bestel direct het reiskussen online.


Dit reiskussen is op twee manieren te gebruiken: 1. Als U-vorm ter ondersteuning van de nek en schouders 2. Als rechthoekig kussen, voor nek, hoof rug en als. Is het TEMPUR Original hoofdkussen uw favoriete hoofdkussen en mist u het kussen wanneer u op reis bent? Door het temperatuurgevoelige visco-eleastische materiaal ondersteunt dit u-vormige kussen uw hoofd en uw nek op een zachte manier en zonder enige tegendruk, waardoor u geniet van een comfortabel rustmoment.


De hoes van het reiskussen is eenvoudig te verwijderen en is wasbaar op 60°C. Dan is het TEMPUR Transit reiskussen een goede oplossing.

We heten u welkom in één van onze showrooms voor een vrijblijvend en deskundig slaap- en of interieuradvies. Onder het genot van een kopje koffie of thee laten we u graag onze selectie van o. Waardoor u het makkelijk kunt meenemen op reis. TEMPUR Producten zijn bovendien voorzien van een behandeling tegen huisstofmijt en allergieën.


TEMPUR VORMT ZICH NAAR HET LICHAAM De drukverlagende matrassen en kussens van TEMPUR vormen een doorbraak in slaaptechnologie en hebben bewezen dat een matras niet hard of zacht hoeft te zijn maar dat het allebei kan. Het 24cm model bied een soepele ligging. In de handige reisverpakking wordt het volume met verminderd.


Biedt een extra ondersteuning voor rug en nek tijdens het reizen. Tempur Microtech matras 24cm !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts