vrijdag 29 september 2017

Oude grutterskast

Ruim assortiment oude grutterskast. Alle merken voor de laagste prijs. Shop direct online op beslist. Kasten voor lage prijzen online.


Mooie oude massieve grutterskast , opknapper voor de doe het zelfer.

Heb de slechtste plekjes ook op foto gezet, 1hoekje eraf en h. Heeft u interesse in deze mooie kast wilt u dan alstublieft even contact opnemen met ons? Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen. Hij is gerestaureerd en opnieuw geschilderd.


Voor adresgegevens en openingstijden, kijk onderaan deze advertentie. Wil je alvast wat meer weten over wat wij verkopen, kijk dan op onze website of kijk bij onze overige advertenties. Oude grote houten grutterskast 4. Het is een zware kast geheel van hout.

Afmeting volgt op korte termijn. Schitterend industrieel model erg leuk voor in huis of keuken. Kast verkeert in een schitterende vintage staat. Je komt deze unieke kasten echt niet vaak meer tegen, geheel van eikenhout en erg zwaar. We rijden stad en land af om mooie items te vinden voor in jouw huis of winkel!


Prachtige oude grutterskast. Dit doen we met heel veel lol en heel veel passie! Gewoon fantastisch om te doen! In deze rubriek vindt u de oud grenen winkelkasten.


Winkelkasten zijn er in allerlei uitvoering die afhankelijk zijn van de winkel waarin ze. Originele oude grutterskast , Helemaal gerestaureerd en opnieuw geschilderd. Deze kast hebben wij samen gekocht met nog een grutterskast.


Kijk daarvoor op de. Ontdek ideeën over Hobbyruimte. Trendy meubelen en toch de laagste prijs. Al even op zoek naar een unieke brocante kast?

De mooiste oude kasten zijn te vinden bij Old BASICS. We zoeken naar unieke oude exemplaren, deels met oude verf en deels in mooie tinten geverfd. Landelijke kasten heb je in vele soorten en maten. Laten we daar nou heel veel van hebben in onze showroom in Gieten. Witte buffetkasten, teakhout kasten, grutterskasten , vitrinekasten in diverse kleuren en veelal in de landelijke stijl.


Niet alleen kunt u bij ons terecht voor landelijke kasten. Bekijk het bord grutterskast van embershout op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Interieur, Houten rek en Vintage industrieel meubilair. Een brocante buffetkast is een prachtig meubelstuk bij een landelijke inrichting.


Old BASICS heeft een steeds wisselend assortiment oude buffetkasten, die stuk voor stuk uniek zijn en die niemand anders in huis heeft. Antiek winkelkast oude toonbank stijl in Hout glas, Hollands. Dit artikel wordt door onze VIP service na afspraak gratis aan huis geleverd in België. Een bourgondische winkel met een knapperend haardvuur, kinderkopsteentjes op de gron en de hele ruimte gevuld met de geur van versgebakken vloerbrood. Alles is mooi beschilderd en heeft aandacht gehad.


Van een oude grutterskast vol met soorten meel tot de koekjes in de vitrine. Het bovenste gedeelte van de grutterskast bestaat vaak uit deurtjes met glas. Grutterskast in veel verschillende formaten en indelingen.


Bij AJC Meubelen vindt u grutterskasten in veel verschillende formaten. Zo vindt u in het assortiment zowel smalle als brede grutterskasten maar vindt u er ook kasten in veel verschillende hoogtes. Heb je een speciale verzameling van oude kopjes en bordjes bijvoorbeel dan zul je deze prachtig in de grutterskast kunnen opbergen: stofvrij achter glas.


Een mooi servies, in opvallende kleuren staat prachtig uitgestald in een whitewash grutterskast.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts