donderdag 7 september 2017

Goede latex muurverf

Klus artikelen voor lage prijzen. Bestel al je klus artikelen online. Kies uit producten vanaf € 295. Ook keken we hoeveel verf je nodig hebt voor een dekkend resultaat.


Muurverf die schoon te maken is.

Goede afwasbare verf voor muren is dan erg belangrijk. Als je een muurtje gaat witten hoor je steevast: neem niet de goedkoopste verf, daar krijg je spijt van. Het is bijna een volkswijshei maar klopt deze wijsheid?


Is de duurste muurverf ook per definitie de beste? Radar trekt de overalls aan en test latexverf. Deze vraag krijgen wij natuurlijk heel erg vaak. Dit is ook voor iedereen anders.

Iedereen heeft een bepaalde voorkeur. Wij hebben een aantal hoogwaardige muurverf producten voor binnen getest. Dit zijn allemaal schrobaste muurverf producten. Zie zelf de resultaten na laag.


Is dure muurverf ook de beste. De kwaliteit van latex is nu goed synthetisch na te maken. Hierdoor is er geen latex meer nodig in de muurverf. De muurverf van tegenwoordig wordt gemaakt van watergedragen acrylaatdispersie. Tussen ‘normale’ muurverf en latex van nu zit vrijwel geen verschil.


Doe online inspiratie op met onze muurverf voor binnen van Sikkens en de andere merken, zodat je daar eenvoudig de beste keuze uit kunt maken. In alle mogelijke kleuren die we voor je kunnen mengen. Acryl latex als muurverf Acryl latex is een kwalitatief goede latex , die eventueel ook in een buitenkwaliteit te verkrijgen is. De verf is licht ademen maar omdat acryl latex minder poreus is dan de voornoemde verven, is de vuilaanhechting minder en is deze verf goed te reinigen. Let op: Bindmiddel is het duurste ingrediënt van verf.


Goedkope muurverf bevat daarom vaak een goedkoper bindmiddel als kalk of krijt. In principe is het zo, dat hoe matter de verf, hoe opener de ‘structuur’ van het product is.

Mat betekent dus een open structuur, en daarmee zwakker. Dat zie je terug in hoe goed de latex afwasbaar is. Welke latex wil je bij jou op de muur? Wil je muurverf die goed dekkend is, waardoor je aan een laag latex genoeg hebt of structuurverf? Heb je een speciale kleur in gedachte?


En in de aanbieding ook goed te betalen. Een goede dekkende verf” “ Goede latex , dekt prima. Deze muurverf is echt heel erg wit. Je hoeft niet zuinig te zijn met de latex.


Er mag best een goede laag op het plafond zitten, maar zorg wel dat het goed verspreid is. Als je te weinig gebruikt komen sneller vlekken en strepen tevoorschijn komen. Als de latex is opgedroogd kan je op dezelfde manier aan de gang gaan met de verf.


Goede latex verf is daarmee iets uit het verleden, waar we vandaag de dag geen gebruik meer van maken. In plaats van da latex muurverf kies je voor een synthetisch alternatief. Soms nog met de benaming ‘latexverf’, maar in andere gevallen met gewone ‘ muurverf ’. Goed van kwaliteit en makkelijk online te bestellen. Huismerk latex Van verschillende mensen hoorden we dat huismerk muur- latex aanzienlijk minder goed dekt als merk- latex van bijvoorbeeld Flexa of Histor. Nou lazen we dat de huismerk- latex van Hornbach als beste getest is door de consumentenbond.


Heeft iemand ervaring met deze verf? Bekijk de populaire producten en grootste prijsdalers. Gewone latex verf is sterk ademen waardoor ze niet waterdicht en dus niet zo goed afwasbaar is. Latex verf is echter wel minder doorlaatbaar dan bijvoorbeeld veegvaste muurverf of witkalk. De verf is geschikt voor minerale ondergronden zoals beton, metselwerk, pleisterwerk, schuurwerk en gipskartonplaten.


Het voordeel van deze muurverf is dat hij gemakkelijk verwerkbaar is, waterdamp doorlatend is en niet vergeelt. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Latex muurverf -zoals we de verf over het algemeen toch blijven noemen- is een relatief goedkope manier om wanden en plafonds af te werken. Het is een product dat op vele ondergronden toepasbaar is, snel resultaat geeft en in duizenden kleuren te mengen op de verf-meng-machine.


Shop nu alle klus artikelen online.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts