woensdag 20 september 2017

Artifort circle tafel

Bestel online of kom langs! Designdeals van deze week. Vind hier alle deals in National! Haal vandaag nog die nieuwe Tafel in huis. Art en comfort is waar dit wereldberoemde merk voor staat.


Tijdloos design door ontwerpers zoals Pierre Paulin en Geoffrey Harcourt.

Een perfecte cirkel als voet, dat geeft een prachtige (bijzet) tafel als resultaat. Het eenvoudige ontwerp blijft een plaatje. Artifort is proud to once again offer this modern masterpiece with new possibilities.


Zoekt u een tweedehands artifort circle tafel ? Mooie set in sublieme sta. Met een ron rechthoekig (met afgeronde hoeken) of ovaal tafelblad. Massief tafelblad is mogelijk. Op eetkamer hoogte, maar ook als bistro tafel , bar tafel of counter tafel.


Artifort Nederland en België te bezichtigen in onze showroom Amsterdam en Artifort in Schijndel.

Wij exporteren door heel Europa en zijn in Nederland een groot Artifort service en verkooppunt. Een fraai staaltje vakmanschap van Artifort ’s fineerders. Het ronde tafelblad wordt in stervorm gefineer het ovale blad in een variant daarop. De stervorm geeft de tafel een fraai accent. De rvs kruisvoet geeft de tafel een open en lichte uitstraling.


Een mooie tafel om aan te dineren en uitgebreid na te tafelen. Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Bij ons kunt u achteraf betalen en wij leveren direct uit de Artifort fabriek.


TheReSales prijs €95-TheReSales zoekt, vindt en verkoopt betaalbaar design. De collectie is erg breed en wisselt regelmatig. De diameter van de voet is cm. Dagelijks nieuwe veilingen op de veilingsite van Second Luxury. Circle is ron vierkant of ovaal.


Tevens nemen wij uw item(s) in de veiling. Een Artifort eettafel staat bekend om het tijdloze design. De prachtige vormgeving met de chique uitstraling zorgen ervoor dat de tafels binnen diverse woonstijlen te plaatsen zijn.


Perfect te combineren met de Artifort eetkamerstoelen. Een ronde eettafel zorgt voor meer sfeer tijdens het (na) tafelen.

De geschikte eetkamertafel? De metalen poot heeft een circelvormige basis en.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts