dinsdag 12 september 2017

Slabbinck kaarsen

Slabbinck kaarsen

Bekijk ons unieke assortiment kaarsen. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Kies uit 1producten vanaf € 95.


Slabbinck is een begrip op het gebied van paramenten als alben, kazuifels, altaardoeken etc. Boca onderscheidt zich door de productie van persoonlijke kaarsen , waarbij kaarsen worden voorzien van een reliëf, transfer of handgeschilderde afbeelding. Kaarsen symboliseren licht, hoop, nieuw leven. Met een ervaring van ruim jaar mag Boca zich met een gerust hart een autoriteit op het gebied van kerkkaarsen en –artikelen noemen. Alle rechten voorbehouden.


Slabbinck is een geregistreerde merknaam en een Europees handelsmerk (CTM) nr. Hoe gebruiken wij cookies? Wie Boca zegt, zegt kaarsen. De Slabbinck -showroom is tot januari a. In verband met deze verhuizing kan het voorkomen dat u iets langer op uw bestelling moet wachten. Wij vragen hiervoor uw begrip.


Slabbinck kaarsen

De kaarsen zijn gemaakt van hoogwaardige grondstoffen en worden geroemd om hun uitstekende brandeigenschappen en stijlvolle vormgeving. In deze kaarsen -winkel heeft u keuze uit de gehele collectie, inclusief alle nieuwe trends. Ik zou graag JULLIE bedanken voor de. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van offerkaarsen, offerlichten, noveenkaarsen en alle overige kerkartikelen.


Tevens leveren wij maatwerk voor wat betreft de (her)inrichting van uw kerk, kapel of gebedsruimte. Wij leveren ook kaarsen aan particulieren. Ruim assortiment online bestellen! Bedtextiel: Slabbinck Slabbinck Home Creations Bedtextiel staat garant voor dekbedovertrekken en lakens van absolute topklasse. Stenen kruis met Kelk, Korenaren en Druiven.


Klassieke onderdelen in prachtige kleuren en gepatineerd om de details te benadrukken. Kerk van de Toekomst, gesymboliseerd door jeugd rondom het kruis. Gemakkelijk en snel online je eigen gelegenheidskaars samenstellen: huwelijkskaarsen en doopkaarsen, jubileumkaarsen, kaarsen voor alle gelegenheden. Bijzonder is dat zij een eigen naai atielier hebben waardoor gewaden op maat kunnen worden gemaakt en naar wens. Deze pagina geeft een selectie weer van het assortiment dat wij voeren.


Verder leveren wij onder andere nog meer dan 1soorten altaarkaarsen, buiskaarsen en pyrexkaarsen en zijn wij dealer voor Slabbinck paramenten in Limburg. Maakt u gerust een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Denk aan luxe dekbedden, dekbedovertrekken, als ook hoofkussens en spreien voor op het bed.


Beddengoed en alles voor uw slaapkamer vindt u bij ons. Galvaniweg te Schijndel en is actief in de branche Groothandel in overige consumentenartikelen (non-food). Bij Bolsius in Schijndel worden al meer dan jaar kaarsen gemaakt.


Het hoofdkantoor staat nog steeds in Schijndel, maar de productie van de kaarsen vindt. Wij springen zorgvuldig om met uw gegevens. Op onze website vindt u nog veel meer mogelijkheden als het gaat om passende kerkartikelen zoals noveenkaarsen en of fraaie Maria kaarsen. Neemt u maar eens een kijkje.


Online bestellen van communiekaarsen. Veel van onze kerkartikelen kunt u ook online bestellen. Welbekende groothandel met eigen kaarsenfabriek waar we kaarsen van ons huismerk Luz Your Senses produceren.


De laatste decennie heeft Rasteli zichzelf ontwikkeld tot deacute referentie voor home decoratie. Naast home decoratie artikelen vindt u in ons assortiment eveneens leuke relatiegeschenken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts