maandag 11 september 2017

Badkamerspiegel met verlichting en stopcontact

Ruim online Assortiment met unieke Lampen, Vandaag Besteld = Morgen in Huis! Binnen of Buitenlampen LED. Bel ons voor al uw vragen. Dé badkamerspiegel outlet.


Bestel direct online of bezoek de showroom!

Voordelige stopcontact verlichting op beslist. Badkamerspiegels voor elk budget. Gratis verzending, snelle levering!


Want naast standaard spiegels bieden wij badkamerspiegels met bluetooth, verlichting , verwarming en geïntegreerde make-up spiegels aan. Met een spiegel op maat is alles mogelijk! Bij ons profiteer je altijd van gratis verzending én een snelle levering.


Je badkamer spiegel met stopcontact wordt doorgaans binnen tot werkdagen gratis bezorgd. Zo bevindt zich uit het directe zicht aan de onderzijde een stopcontact voor gebruik van bv een fohn of electrische tandenborstel, handig!

Dan is deze beauty wel iets voor u! Deze rechthoekige badkamerspiegel behoort tot de Korin-serie en komt met een planchet waarop u diverse (badkamer) producten kwijt kunt. LED Verlichting , Planken en Stopcontact Bent u nog opzoek naar een eenvoudige en praktische spiegel? Alleen deze week in de aanbieding met … korting! Het stopcontact kan worden gebruikt voor een föhn, scheerapparaat of electrische tandenborstel. Bekijk de verschillende badkamerspiegels met LED verlichting en vergelijk die met de andere modellen.


Het bestellen van badkamerspiegels met verlichting kan eenvoudig online. De spiegels zijn goed van kwaliteit, beschikbaar in diverse formaten en bovendien voorzien van zuinige LED verlichting. Bij de badkamerspiegels met verlichting biedt Sanitairwinkel meer spiegels aan met allerlei functies. Ruime badkamerspiegel voorraad. Aantrekkelijke badkamer- en spiegellamp SPN S met comfortabel stopcontact.


De kap van de spiegellamp is van opaal kunststof (PMMA) en zorgt voor aangename en effectieve lichtspreiding. De zijkanten en het frame zijn van wit gelakt alu-profiel. De verlichting en verwarming worden in- en uitgeschakeld middels een handbeweging langs de sensor die aan de onderzijde van de spiegelkast is gemonteerd. Dit stopcontact kan ook gebruikt worden wanneer de verlichting is uitgeschakeld.


Al onze badkamermeubels, vrijstaande baden, wastafels, rvs kranen en badkamerspiegels worden in ons atelier ontworpen en geproduceerd.

Door ons eigen aterlier zijn wij in staat om maatwerk aan te leveren van een hoge kwaliteit met duurzame materialen. Om uzelf goed te kunnen bekijken tijdens het scheren, opmaken, wassen en tandenpoetsen is een spiegelkast met verlichting ideaal. Spiegelkast met verlichting.


Hiermee profiteert u niet alleen van een reflecterend oppervlak met kastruimte erachter maar bovendien profiteren van een lichtbron aan de bovenkant van het kastje. U wilt natuurlijk alles goed kunnen zien in uw badkamerspiegel. Als de lampen in uw badkamer niet voldoende of juist te fel zijn, kunt u kiezen uit ons aanbod van badkamerspiegels met verlichting ;Hier is de verlichting reeds ingebouwd.


U heeft de keuze uit TL- en LED verlichting. Je hebt de keuze uit een grote variatie aan formaten, vormen, materialen en kleuren. Ga je voor eenvoudig en compact, dan kies je bijvoorbeeld een medicijnkastje met spiegel uit. Wil je juist veel ruimte en functionaliteit, dan kun je ook kiezen voor een exemplaar met drie deuren, een breedte van 1.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts