dinsdag 26 september 2017

Glas hr++

Voordelig, Ervaren, Snelste van de Regio. Bij glasschade binnen min bij u! Vind driedubbel isolatieglas. Het beste uit de bioscoop als eerste thuis. Geen abonnement, betaal per film.


Het is zonde om voor een lagere isolatiewaarde te kiezen.

Warmte gaat namelijk vaak verloren via ramen. Ook het edelgas tussen de glasplaten beperkt het warmteverlies. Bij enkel glas gaat de warmte namelijk veel sneller door het raam verloren. Het is wel belangrijk dat het glas op een vakkundige wijze gezet wordt om optimaal van alle eigenschappen te profiteren. Ons motto is niet voor niets ‘goed.


Al ons glas wordt op maat gemaakt. Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties. Glas bestellen bij DubbelGLAS.

U hoeft alleen maar de gewenste dikte te selecteren van het zonwerende dubbel glas en de spouwbreedte aan te geven en uiteraard de maten in breedte en hoogte te vermelden. De Online Glasgroothandel. Geluidswerend glas wordt vaak gebruikt naast snelwegen, in de buurt van aanvliegroutes en bij spoorrails. Als vanzelfsprekend is ook hier de aanschafprijs van het dubbel glas wel weer iets hoger, maar met een jaarlijkse besparing van maar liefst € 26- ten opzichte van enkel glas , heeft u uw investering al in slechts jaar terugverdiend.


Is dit niet het geval dan kunt u aan de hand van de code bij de glasfabrikant navraag doen. Dubbel glas bestaat uit twee glasbladen met daartussen een spouw. Heeft u verder nog vragen? We kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft over bijvoorbeeld het type dubbel glas , veilighei type glaslatten of ventilatiemogelijkheden.


Daarnaast worden kunststof afstandhouders gebruikt i. Hiermee heeft u minder warmteverlies en vermindering van condens aan de rand van de ruit. Deze spouw is gevuld met argongas. Op de binnenruit is een flinterdunne metaal-coating aangebracht.


Maar dat staat niet in verhouding met elkaar. Hoe meer plussen hoe beter het glas isoleert en hoe meer energielasten je bespaard. Bekijk nu ons unieke assortiment glazen voor de leukste tafelmomenten. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Dubbele beglazing of dubbel glas wordt ook wel isolatieglas genoemd.


Dubbelglas wordt gevormd door minimaal ruiten die fabrieksmatig aan elkaar verbonden zijn en waarbij de ruimte tussen de ruiten bestaat uit droge lucht.

Bij ons kunt u gemakkelijk online al uw glas bestellen en ook nog eens tegen de laagste prijs. Alles op maat voor u gemaakt! Wij verkopen onder andere: dubbel glas , enkel glas en veiligheidsglas.


Gratis deskundig advies jaar garantie op Isolatieglas GRATIS afhalen. Let er op als u het glas plaatst, dat de productiesticker welke altijd op buitenruit is aangebracht, dus ook aan de buitenzijde in het kozijn wordt geplaatst. De binnenruit (voorzien van de HR coating), zit dan automatisch aan de juiste zijde.


Hoe goed glas isoleert hangt af van de zogenaamde U-waarde (uitgedrukt in Watt per mKelvin). Het getal geeft aan hoe groot de warmtestroom door een constructie is. Hoe lager de U-waarde, hoe beter het glas isoleert.


De tussenruimte (of spouw) van dubbel glas heeft invloed op de isolatiewaarde. Dikte speelt dus een belangrijke rol bij de isolatiewaarde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts