dinsdag 19 september 2017

Automatische gordijnen

Met gratis zeker meten verzekering bestel je maatwerk gordijnen zonder risico. Bestel online of boek onze service! Of bezoek één van onze winkels. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan.


De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis!

Keuze uit meer dan 2verschillende stijlvolle en trendy Gordijnstoffen! Koop nu en verfraaien van uw huis! Ruim assortiment online bestellen! Sla de favoriete positie van je gordijnen op en stel vervolgens je gordijnen gemakkelijk zo in met één druk op de ‘My’-knop van je Somfy afstandsbediening. Aan te sturen met een timer.


Verbind je elektrische gordijnrails van Somfy met een timer en je gordijnen sluiten en openen zich automatisch op het tijdstip dat jij dat wenst. Automatische gordijnen verhogen de sfeer en het comfort.

Je kunt ze zelfs bedienen als je niet thuis bent. Waar moet je op letten als je je gordijnen wilt automatiseren? Een lichtsensor helpt als iemand regelmatig vergeet de gordijnen te openen of te sluiten, bijvoorbeeld door dementie. Slide: automatisch systeem voor je gordijnen.


Er bestaan al automatische systemen voor je gordijnen , waarmee je ze automatisch open en dicht kunt doen — maar voordat die systemen geïnstalleerd zijn, ben je heel wat uren verder. Bij deze situaties kan het sluiten van de gordijnen verschil maken. De automatische gordijnen kunnen hierbij helpen.


Zo kunt u op ieder moment van de dag, waar dan ook, de gordijnen dichtdoen met behulp van de applicatie. Dit voorkomt dat u moet stoken of ventileren. Een automatisch gordijn heeft geen koorden en kettingen.


Voor de automatische bediening van gordijnen zijn de juiste gordijnrails vereist. Deze vindt u bij een specialist in gordijnen en andere raamaankleding zoals Walter van Lier. Wij installeren al meer dan jaar de juiste rails en motoren voor elektrische gordijnen en zonwering in grote projecten zoals hotelsuites, ziekenhuizen en meer. Volledig automatische gordijnrail met afstandsbediening.


Veilige, betrouwbare en sterke 230V motor, tot kg. Onzichtbaar weg te werken achter het gordijn.

Fluisterstil, radiografische afstandsbediening, stekkerklaar, plugplay, te voorzien van tijdklok, eventueel met de hand te bedienen, automatisch en comfortabel. Vanuit je bed vast de gordijnen open doen, zodat je rustig wakker kunt worden. Dat kan met onze elektrische gordijnen ! Ook kun je de gordijnen automatisch op vaste tijden open en dicht laten gaan.


De gordijnen worden op maat gemaakt, en kant en klaar afgeleverd binnen één week. U zoekt een elektrisch gordijn systeem dat op afstand te bedienen is en eventueel automatisch op tijd open en dicht kan? AUTOGORDIJN levert elektrisch gordijn systemen zowel toepasbaar voor overgordijnen als ook voor rolgordijnen.


Met de Kallox timer DS200T zijn de gordijn eenvoudig op vaste tijden automatisch open en dicht te sturen. Eigenschappen: Gordijnrail is op lengte te maken tussen 1. Eén afstandsbediening kan verschillende gordijnen bedienen. Stop op elke willekeurige positie bij het drukken op de “stop” knop. Bekijk het gehele assortiment gordijnen. De beste prijzen Vliegengordijnen!


Zoek naar kant en klaar vitrage op de nieuwe KensaQ. Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires. Alles om je heen wordt smart gemaakt, ook automatische gordijnen … Werkelijk alles?


Als wij alles zeggen, bedoelen wij ook haast alles. Een pompje voor handzeep die precies weet wanneer jij zeep nodig hebt, een stofzuiger die begint met stofzuigen als jij uit huis bent of automatische sproeiers in de tuin als de grond droog is. Of de gordijnen hangen heel hoog waardoor het sluiten van de gordijnen moeilijk is. Een ander voordeel van elektrische gordijnen is dat de gordijnen minder snel vies worden omdat u er niet met de handen aan zit. Of u heeft een luxe probleem dat u heel veel gordijnen heeft die u graag met druk op de afstandsbediening wilt bedienen.


Onze elektrische gordijnrails zijn beschikbaar tot meter breed en kunnen gordijnen met een gewicht tot kg ondersteunen. Ze zijn geschikt voor middensluiting en enkelsluiting met gordijnpakket links of rechts. Integreer het gordijn volledig in je smart home met extra schakelaars, sensoren en afstandsbedieningen. Dankzij dit handige systeem kan men vanop afstand de gordijnen openen of sluiten.


Een druk op de knop regelt dit nu. Handmatige bediening van de gordijnen blijft altijd mogelijk, ook wanneer de spanning uitvalt. De motor is voorzien van een automatische stop aan het begin en einde van de rail, en is tussentijds te stoppen met de afstandsbediening of wandbediening. Zeer krachtige motor van 230v met jaar garantie, die voorzien is van een snoer lengte van meter kan wel een gewicht van 45KG tot 70KG aan gordijnen trekken, de automatische beveiliging zorgt ervoor dat de motor op het juiste moment stopt.


De elektrische gordijnrailsen van Forest kunnen worden gebogen volgens vrijwel iedere model. Hierdoor kunt u de motor achter het gordijn en uit zicht plaatsen. Het bovenste aanzicht toont het einde van de rail waar de motorunit in wordt geplaatst. In het onderste aanzicht ziet u de andere rail uiteinde in detail: deze zijde wordt netjes afgewerkt met een witte afdekplaatje. Dit populaire en ruimtebesparende type raamdecoratie is ideaal voor elk formaat raam.


Het gordijn gaat omhoog doordat de stof om de Somfy motorbuis wordt opgerold. Zo heb jij nog meer controle over de lichtval in jouw huis. Groot aanbod Vliegengordijnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts