woensdag 6 september 2017

Doorzichtige plastic bakken met deksel

Diverse soorten en maten uit voorraad leverbaar bij Engels Logistiek. Voor opslag, transport en magazijn. Wij leveren plastic bakken in verschillende formaten en kleuren. Zoek naar plastic bakken op de nieuwe KensaQ.


Alle merken plastic bakken. Bestel eenvoudig en snel op beslist.

IKEA - SAMLA, Bak met deksel , transparant, De doos is gemaakt van doorzichtige kunststof waardoor je snel en eenvoudig kan vinden wat je zoekt. De deksel beschermt de inhoud en zorgt dat je de krat kan stapelen. Ideaal om uw portie trays te controleren. Dekselafdichtingen vast aan producten vers te houden. Het houden van koude gerechten koude en warme.


Verpak uw versproducten met plastic bakjes voor een goede presentatie. Er zijn fruitbakjes en bakjes voor groente die helder zijn en verschillende vormen hebben. Voorbeelden van fruitbakjes zijn aardbeienbakjes met perforatie of diverse andere plastic bakken , bowls of schaaltjes voor groente en fruit.

Voeg er een deksel aan toe en u bewaart uw producten stofvrij en gevrijwaard van ongedierte. Wat zijn bakken met deksels. Onder dekselbakken verstaan we plastic stapelbakken waar een scharnierend deksel aan vast zit.


Dat kan een deksel zijn uit één stuk of een tweedelige deksel , ook wel bekend als krokodildeksel. Zonder deksel : 400x300x2mm 600x400x2mm 600x400x3mm Inclusief deksel : 400x300x2mm 600x400x2mm 600x400x3mm Lightline euronorm stapelbakken van Schiphorst zijn degelijk, kennen een lange levensduur en zijn gemaakt van levensmiddelgeschikt pp. De bakken hebben een gladde, hygiënische vormgeving en zijn dus eenvoudig te reinigen. Berg eenvoudig kleding en speelgoed op met onze opbergers.


Je vindt bij ons ook manden voor de badkamer of plastic bakken voor onder je bed. Transparant met hengsel en deksel Lekdicht plastic bakje van PP. Geschikt voor Food en Non-Food.


Plastic emmertje rond ø109mm 6ml. Makro - Partner voor ondernemend Nederland. De voordelige groothandel met het meest complete productassortiment. Foo non-foo gastro en office supplies.


Bekijk online het Kunststof-assortiment van Action op Action. Zoveel mogelijkheden met opbergboxen, opbergkisten en vouwkratten. Kwantum heeft een uitgebreid assortiment goedkope opbergboxen en -lades.


Ontdek wat onze beste deksels zijn voor jou.

Alles voor jouw huishouden. Een groene opbergdoos met deksel , gemaakt van gerecycled plastic. In de zijkanten van de doos zitten gaatjes waar je doorheen kunt kijken. Het doosje heeft twee handvatten, waardoor je deze makkelijk kunt dragen. Ze zijn voorzien van ergonomische handgrepen om ze makkelijk op te tillen en te dragen.


Kunnen goed op elkaar gestapeld worden. JavaScript seems to be disabled in your browser. De inhoud wordt zo stofvrij opgeslagen en is goed beschermd tegen invloeden van buitenaf. Bent u op zoek naar plastic bakjes of andere soorten bakjes zoals gastro bakken , sausbakjes, snackbakjes, kibbeling of bijvoorbeeld haringbakjes? Een set van twee kartonnen dozen met een deksel , die in elkaar passen.


De grote doos is wit met een confettidessin, de andere doos is zwart met een grafisch dessin. In de dozen passen papieren van A4-formaat. Voordelige plastic bakken , kunststof bakken en magazijnbakken.


Nieuw en gebruikt, direct uit voorraad leverbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts