donderdag 21 september 2017

Interieur styling tips

Find minimalist home goods, interior design, accessories and curated gifts. Altijd al een eigen Van Gogh, Kandinsky of Rembrandt gewild? Bekijk nu de mooiste styling.


Voor dat ene momentje voor jezelf. Ontdek ons ruime assortiment online, meer dan 400.

De grootste vacaturesite voor de bouw. Mooie dingen hoeven niet duur te zijn. Is het tijd voor wat anders op de muur? Of kan jouw woonkamer wel een update gebruiken? Geef je huis een mini-make-over met deze stylingideeën.


Hier staan alle tips en tricks van onze vtwonen-stylisten bij elkaar. Voorzien van prachtig beeld en stylingtips, waarmee je thuis snel en eenvoudig een wereld van verschil maakt.

Another terrific inexpensive concept in cooking area decorating is to include a cooking area island. Kitchen area islands are terrific for adding more counter space. Styling accessoires met een reden. Wat ons betreft moeten styling accessoires altijd een doel hebben. Je zet dus niets neer omdat het leuk staat, maar omdat het een reden heeft.


Verderop vertel ik je meer over het doel van styling , maar eerst nog even iets meer uitleg over de impact van styling op wonen. Oh ja en een aantal van de tips hieronder komen dus van Frank. Laat ik vooral niet zelf met de eer gaan strijken.


Je hoeft hier geen nieuwe items voor te kopen, dit kan ook prima met je bestaande accessoires. Op deze pagina vind je regelmatig nieuwe stylingtips. Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Welke opleiding past bij jou?


Mail je telefoonnummer en tijd waarop je gebeld wilt worden. Wil je een op maat gesneden studieadvies? In een klassiek interieur werk je met lichte kleuren en natuurlijke materialen zoals hout, riet en wol.

Hou je meer van de strakke, industriële look is een modern interieur misschien meer geschikt. Echte schapenvachten in je interieur ! Houtrot repareren: verwijderen, schuren, beschermen en opvullen! We'd love to have an interior designer on speed dial before deciding exactly where and how hang to hang that sweet new wall art we bought on a whim. Interieur een vintage look geven?


Gratis stylingtips, recepten en wooninspiratie voor jouw interieur. Landelijk, industrieel, sober, stoer. Of het nu gaat om het inrichten en stylen van een nieuwbouwwoning of om het samen sparren over de mogelijkheden rondom een renovatie, verhuizing of metamorfose, STIJLIDEE verrast je met interieur en styling ideeën waar je zelf nooit aan gedacht zou hebben! Ga je je huis of woonkamer inrichten en heb je interieuradvies nodig? Onze styliste zette de beste woontips voor je op een rij!


Tip : Vraag hulp aan onze onafhankelijk stylist. De ervaren stylist en interieurontwerper van STIJLIDEE is gespecialiseerd in het inleven in de gewenste woonstijl en komt met ideeën waar je zelf nooit aan gedacht zou hebben. Door de juiste balans te kiezen tussen kleuren, materialen en styling ontstaat er eenheid in het interieur. Genieten van mijn huis, een heel nieuw interieur.


Mijn bruine meubels zijn door Sandra (met behulp van Danielle) met krijtverf donkergrijs gemaakt. Met de accessoires gekocht door Sandra heb ik een supergaaf interieur gekregen. Ik zou het zelf niet zo hebben bedacht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts