vrijdag 4 augustus 2017

Leolux tango

Nieuwsgierig geworden naar een meubel op onze webshop? Kom eens langs in onze showroom. Drie decennia na zijn introductie is deze bank onverminderd populair. De handige verstelfuncties zorgen dat u in elke houding comfortabel zit of ligt, de sierlijke lijn en karakteristieke poten maken van Tango het middelpunt van uw kamer. Three decades after its introduction this sofa is as popular as ever.


The useful adjust functions make sure you are sitting or lying comfortably in any position.

Its graceful lines and characteristic feet make Tango the centrepiece of your room. Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Bekijk alles met leolux tango ! Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Prachtige nieuw showmodel leolux tango. Deze leolux tango bank is bekleed met een prachtig leer.


Onze interieuradviseurs helpen u graag met deskundig en persoonlijk advies. Alle design meubelen worden op maat gemaakt.

Pootdoppen: kunststof zwart met. Leolux Tango zits bank REFURBISHED. De beste tweedehands leolux tango resultaten. Aanbod van leden en sites zoals Ebay. Devon is de kroon op deze samenwerking.


Van losse bank of chaise longue tot royale aanbouwset. Op dit moment zijn de meest gevraagde producten voor u al beschikbaar in de Creator. De bank is namelijk voorzien van verstelbare delen aan de linker- en rechterkant.


De fraaie aluminium poten maken er een frivool geheel. Kom naar onze showroom in Wageningen. U bent altijd van harte welkom in een van onze showrooms in Huissen, Nijmegen en Bennekom.


Vakkundig (interieur)advies. De duurzame designcollectie is innovatief, comfortabel, van topkwaliteit en wordt voor u op bestelling gemaakt. Aan zitting en rug van de Tango banken zijn links en rechts verstelbare delen bevestig die in alle standen andere gebruiksmogelijkheden bieden. Desondanks kan het natuurlijk zo maar zijn dat u een nieuw patroon wilt op uw meubel of een ander materiaal. Dan zorgt Meubel Restyle ervoor dat uw vertrouwde meubel geheel naar uw wensen wordt aangepast.


Met een ruime keuze uit diverse afmetingen banken, divans en losse elementen is een compacte bank te ontwerpen, maar is het ook mogelijk een verrassend samenspel van vormen en lijnen te creëren.

Kunst en design sluiten naadloos op elkaar aan. Bovendien zijn de rug en de zitting verstelbaar voor extra comfort en de mogelijkheden daarin. Dit maakt ook dat u heerlijk kunt zitten op deze bank maar er ook prima op kunt liggen. Zoals de Pallone, Scylla en Tango. Dit item is op aanvraag te bezichtigen.


In deze tijd heeft zij zich bewezen op het gebied van vakmanschap. Dit komt onder andere door de gedurfde ontwerpen, stoere kleuren en absolute topkwaliteit tot in de details. The collection offers an appropriate design sofa for every taste, budget, desire.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts