woensdag 16 augustus 2017

Schilderijlijst maken

Fotolijst en formaat naar jouw wensen. Ontwerp jouw lijst, zoals jij hem wil! Boek uw Hotel in Marken online. Reserveer online, laagste prijzen. Een schilderijlijst maken in de vorm van bak- of fotolijst voor het kunstwerk dat je graag wil inlijsten is leuk om te doen.


Schilderijlijst maken

Met de hulp van dit artikel en een aantal gereedschappen kan je zelf aan de slag om de mooiste schilderijlijst maken. Schilderijlijsten maken en toebehoren vindt u online in onze kunstenaarswinkel. Wij maken dan de sponningmaat van de lijst rondom mm groter dan de door u opgegeven maat, zodat het werk niet te strak in de lijst past. De dikte (d) in mm word automatisch voor u ingevuld aan de hand van de door u ingevulde informatie.


Het maken van een schilderijlijst. Anke vroeg mij of ik een handleiding voor het maken van schilderijlijsten wilde maken. Dat kan: Men neme een ornamentenlijst, die men gekocht heeft bij een ´doe het zelf´- zaak en verzaagt dit onder o verstek in de vier delen van de te maken lijst.


Lijsten zijn kostelijk, vooral voor grote prints. Zelf schilderijlijsten maken is echt niet moeilijk en kan zelf afgewerkt worden in een kleurtje naar jouw smaak! Benodigheden om zelf een lijst te maken. Meer dan een houten plank, een verstekzaag, houtlijm en houtklemmen heb je niet nodig. Voor het hout kan je zelf de breedte en houtsoort kiezen.


Zelf lijsten maken is iets duurder meestal dan een baklijst gebruiken, zeker gezien het materiaal dat je nodig hebt. Het is ook beslist moeilijk om het netjes te doen. In houthandels zijn allerlei houten profielen te koop waarvan je zelf een lijst kan maken. Volg onderstaande stappen als je wilt weten hoe je zelf een fotolijstje kunt maken.


Schilderijlijst maken

De baklijst is gemaakt van ayous hout en leverbaar in kleuren: blank ongelakt, wit gewassen, mat zwart, mat zwart gouden bies, en mat zwart met een zilveren bies. Unsubscribe from FotoFama? Bekijk alle prijzen en bespaar tot wel. Altijd de beste deal voor jou!


Geef dit aan op de productpagina. Wil je graag schilderij lijsten op maat voor je speciale herinnering? Maar je kan natuurlijk ook persoonlijke foto’s, kunstwerken of verzamelde voorwerpen inlijsten om jezelf te omringen met herinneringen en originele creaties. Je kan kiezen uit lijsten in verschillende kleuren en maten, om je woning in één klap nóg persoonlijker te maken.


IK heb een tekening gekregen op papier met een afmeting van 112cm x 148cm en zou deze willen inkaderen. Hallo allemaal, ik ben op zoek naar een beschrijving hoe een schilderijlijst zelf te maken. Opspannen, inlijsten en vernissen van schilderij of doek.


Creatief met schilderijlijsten Onderstaand inspiratie voor de inrichting van uw woonkamer, keuken, wachtkamer of winkel met de mogelijkheden met schilderijlijsten. Tegenwoordig worden schilderijlijsten voor vele doeleinden gebruikt. Kun je jouw ideale schilderijlijst niet vinden en denk je eraan om zelf een mooie, houten schilderij- of fotolijst te maken ? Kies dan voor schilderijlijst grenen 9x21mm 270cm.


Schilderijlijst maken

Deze lijst is gemaakt van grenen, een relatief zachte houtsoort en eenvoudig met koploze spijkers, nietjes of montagekit op elkaar te bevestigen. Een licht roze schilderijlijst waar je kunstwerk of foto nog beter door naar voren komt. Kies uit standaard maten of we kunnen de lijst speciaal voor jou op maat maken. Verder kan je een passepartout, glas en zelfs inlijst-service toevoegen.


Die lijsten vind je hier op de pagina. Of je nu een postzegel wilt inlijsten of een levensgroot schilderij van een olifant, alles is mogelijk! Dus kies mooie schilderijlijsten of sierlijke spiegellijsten voor jouw kunstwerken en wij maken de lijsten op maat. Ik heb zelf gaas erop gezet om leuke dingen aan te maken. Bij IKEA vind je stijlvolle en moderne lijsten voor aan de muur.


Omring je mooiste foto’s en posters met een mooie lijst en maak je huis persoonlijker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts