woensdag 16 augustus 2017

Plastic jaloezie

Scherp geprijsde jaloezieën bestellen bij Topjaloezieën. Bestel jaloezieën eenvoudig online. En bepaal zelf alle afmetingen. Goedkope Jaloezieën nodig?


Kunststof jaloezie met mat gelakte houtuitstraling en stoer design. Ideaal voor het regelen van licht en privacy. Eenvoudig zelf te monteren aan wand of plafond. Met vochtige doek te reinigen. Het antwoord is simpel: omdat ze onderhoudsvriendelijk zijn en dankzij het kunststof materiaal geschikt zijn in vochtige ruimtes zoals de badkamer en de keuken.


Jaloezieën op zich hebben het voordeel dat de lichtdoorlating flexibel te regelen is. Een jaloezie kan omhoog en omlaag, maar de lamellen (de horizontale banen) kun je makkelijk draaien. Kies voor een houten jaloezie om meer sfeer te creëren in bijvoorbeeld je woonkamer. Jaloezieën met zwart hout geven bijvoorbeeld een mooi contrast met een strakke witte muur.


Plastic jaloezie

Jaloezieën of luxaflex op maat kopen is extra voordelig bij Praxis, want Praxis heeft regelmatig jaloezie aanbieding en speciale acties. Heeft u een draai-kiepraam kies dan voor een praktische klemsteun om uw horizontale jaloezie te bevestigen. U hoeft niet te boren of te schroeven in uw kozijn.


Dit maakt de OK horizontale jaloezie kunststof 50mm wit 160x175cm een veelzijdige vorm van raamdecoratie. Doordat de lamellen van kunststof zijn kun je ze gemakkelijk schoonmaken. De horizontale jaloezie kan zowel in als op het raamkozijn worden bevestigd (niet geschikt voor draaikiepramen of kantelramen).


Plastic jaloezie

Met een kunststof jaloezie kan zowel de lichtinval als de richting van het licht worden aangepast. Ben jij op zoek naar een voordelige oplossing en een sfeermaker? Kies dan voor onze kunststof jaloezieën. Deze pvc horizontale jaloezie mm geeft je interieur een strakke uitstraling. De bediening bestaat uit een tuimelstaaf en optrekkoord.


Bepaal zelf je lichtinval door de lamellen te kantelen. De jaloezie heeft een afmeting van 60x1cm. Horizontale jaloezie pvc Strakke uitstraling Onderhoudsvoorschrift Te reinigen met plumeauof met een. Let hierbij op obstakels zoals knoppen en klinken. Altijd een verrassend aanbod meubels en accessoires.


Bezorging waar en wanneer je wilt. Kies uit 1producten vanaf € 100. Ontdek ons unieke assortiment jaloezieën. Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis.


Tot wel goedkoper dan in de winkel! De kant en klare jaloezie wordt gemaakt van kwalitatief kunststof. Niet alleen de lamellen maar ook de koof en de onderlijst zijn gemaakt van kunststof. Het mechaniek is gemaakt van metaal en is hierdoor extra stevig. Onze kant en klare PVC jaloezieën zijn een voordelige en sfeervolle oplossing voor iedere ruimte.


Om uw maatwerk jaloezie nog mooier aan te laten sluiten tussen muur of kozijn bieden wij vanaf nú aan om de plinten uit te zagen. Vraag voordat u besteld Gratis monsters aan van de gewenste lamel en ladderband. Meer maatwerk gaat u niet vinden! Lees voor het meten de handige Meetinstructie even door. Je jaloezie bestel je eenvoudig, veilig en snel in onze webshop!


Wil jij je jaloezie vandaag nog in huis hebben? Reserveer al je artikelen dan direct in onze webshop en haal de producten vandaag nog af bij jouw HORNBACH vestiging. Het is ook mogelijk om je artikelen online te bestellen, te betalen en thuis te laten bezorgen.


Met de raamdecoratie van GAMMA verduister je eenvoudig een kamer en geef je een ruimte uitstraling. Profiteer deze week van korting op alle raamdecoratie! Moet misschien nog een doekje langs voor of na he. Door het gebruik van hoogwaardige componenten zult u tot in lengte van jaren kunnen genieten van de jaloezieën.


Een nieuw toegevoegde optie is de keuze voor een houten afdeklijst om de bovenbak mooi af te dekken. Deze zijn in kleuren beschikbaar. Zo is de bovenbak mooi afgewerkt en krijgt de jaloezie een luxere uitstraling. Deze aluminium horizontale jaloezieën zijn voorzien van een zijdeglans.


Je kunt kiezen uit basic kleuren in tinten wit, grijs en zwart of uit onze Hema kleuren. Decomode jaloezie hout 50mm wit x 175cm. CanDo luxe binnendeur Bradford blank glas 4-ruits stomp 23x 93cm. Houten Jaloezieen en vocht gaan niet altijd goed samen, en u heeft kans dat het hout dan wat gaat werken, met een PVC jaloezie heeft u dit probleem echter niet.


Daarom is deze jaloezie perfect voor in de badkamer, maar bijvoorbeeld ook de keuken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts