dinsdag 29 augustus 2017

Toegangspas houder

Breed Assortiment aan Voordelige Badges. Ruime keuze aan 30xmm badges. Met of zonder speld en klem. Shop nú eenvoudig en snel op beslist. De clipbevestiging is draaibaar.


De handige duimuitsparing maakt het makkelijk de kaart te vervangen.

Te combineren met een ketting, koord of afrolmechanisme. Eenvoudig te bevestigen aan kleding dankzij de bijgeleverde clip. Er zijn badgehouders en pas houders voor verschillende functies. Daarom is het bij het kiezen van een badge houder belangrijk om rekening te houden met de volgende dingen: Als de badge zichtbaar gedragen wordt, kies dan voor een open of heldere badgehouder.


Altijd de toegangspas paraatNooit meer vergeten, nooit meer rondslingeren…. Voor bedrijven zijn pashouders met jojo de ideale oplossing. Medewerkers bergen de pas veilig op in een houder met een jojo en een broekclip, zodat zij hem altijd zichtbaar bij zich dragen en minder snel kwijtraken.


Horizontale polycarbonaat badgehouder geschikt voor één ISO kaart.

Aan de bovenzijde van de badgehouder kan een clip, jojo of lanyard bevestigd worden. Houder voor magnetische badge 57xmm. Dit artikel is momenteel niet beschikbaar.


Er is keus uit een groot aantal verpakkingen. Een standaard verpakking is al vanaf stuks leverbaar, Een compleet gepersonaliseerde kartonnen verpakking, eventueel uitgevoerd met spotvernis en een preeg is ook mogelijk. Onze designafdeling denkt graag mee! Een badge- of pashouder voor een event of om toegangspassen te beschermen? Met draaibare clipbevestiging en duimuitsparing voor het gemakkelijk vervangen van de kaart.


Gemakkelijk aan kledij te bevestigen dankzij de bijgeleverde clip. Kan gebruikt worden in staand of liggend formaat. Geschikt voor kaarten met een dikte van mm (standaarddikte).


Bent u op zoek naar voordelige Durable badges? Bespaar tot wel via kiesproduct. Hoge korting op meerdere stuks! Door Klanten Gewaardeerd Met Een Topscore!


De houder is mattransparant, zodat persoongegevens, zoals een foto en naam, niet direct te lezen zijn. Met de schuif is de toegangspas met gemak uit de matte houder te halen. Bevestig de houder met uw identiteitspas aan een lanyar badge reel of clip, zodat u uw toegangspas altijd bij uw kan dragen.

Badgeholders worden al jaren gebruikt om visitekaartjes of toegangspassen zichtbaar te kunnen dragen. Het is een zacht plastic hoesje met een opening aan de bovenkant. Naambadges naamkaartjes houder.


Badgehouders zijn eigenlijk hoesjes of omslagen met een al dan niet sluitbare opening waar een naamkaartje in geplaatst kan worden. Beschermhoes voor uw passen om ongevraagd lezen van de chip tegen te gaan! Verchroomde metalen behuizing met plastic deksels in de kleur Wit.


Erg handig voor toegangpasjes, u klikt de houder vast aan uw broek en met een beweging haalt u uw toegangspas voor de scanner langs. Bescherm uw OV-chipkaart, bankpas, creditcard en toegangspas met de pashouders van OV-chipkaart-kopen. Wij verkopen een breed assortiment aan pashouders.


De toegangspas levert u in zodra u er geen recht meer op heeft. De inname wordt geregistreer zodat de toegangspas niet meer kan worden gebruikt. Als u de toegangspas niet kan inleveren, vult u bij de gemeente een verklaring van vermissing in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts