vrijdag 11 augustus 2017

Clien z vloerzeep

Clien z vloerzeep

Ruim 1soorten vloerreinigers. Clien-Z vloerzeep is een reinigende en beschermende plantaardige vloerzeep. Laat toe je vloer of meubel regelmatig vochtig te reinigen. Maakt het mogelijk om je vloer of meubel regelmatig vochtig te reinigen.


Clien z vloerzeep

Via onderstaande link vindt u het vervangende product. Voedend dweilmiddel speciaal voor het (licht) vochtig reinigen van met olie behandelde oppervlakken. Met kokosolie voor extra bescherming. Na elke behandeling blijft op de ondergrond een dun beschermend en voedend zeeplaagje achter.


De vloerzeep Clien - Z bevat kokosolie voor extra bescherming. Bevat kokosolie voor extra bescherming. Simpel de vloerzeep toevoegen aan het dweilwater. om prijzen te zien. Zie de beschrijving op de productpagina.


AQUAMARIJN CLIEN-Z VLOERZEEP BESCHRIJVING De plantaardige Clien-z vloerzeep is een reinigde en beschermende zeep voor u houten vloer of houten meubel. Het onderhoudsproduct heeft het meeste effect als u uw houten vloer of meubel regelmatig reinigt met Clien - z. Het is te verkrijgen in twee kleuren, naturel en wit. Aquamarijn Solim Hardwax Wit liter. Het is oplosmiddelvrij en vormt een beschermlaag van zeep. De Clien-z vloerzeep is een kwaliteitsproduct op basis van plantaardige zepen, natuurlijke oliën en water en is volledig biologisch afbreekbaar.


De natuurlijke houtzeep- vloerzeep voor het periodieke onderhoud van met olie behandelde oppervlakten. CLIEN - Z is verkrijgbaar in Naturel en Wit. Scroll naar beneden voor gebruiksaanwijzing of open hem hier! Eenvoudig de vloerzeep toevoegen aan het dweilwater.


Clien - Z is een ecologisch, biologisch afbreekbaar, mild geurend onderhoudsmiddel op basis van hoogwaardige plantaardige zeep en natuurlijke oliën. Gebruik Clien - Z voor het reinigen en beschermen van alle met zeep te onderhouden oppervlakken, zoals geoliede parket- en plankenvloeren. Ook te gebruiken voor met zeep te onderhouden vloeren.


Niet toepassen op met lak, polish of wax behandelde oppervlakken. Voor u begint met het reinigen van uw vloer of uw meubel verwijdert u eerst stof en los vuil met een stofzuiger, wisser of veger. Lecol Clean OHis een geconcentreerd reinigingsmiddel dat vet en vuil oplost. Het heeft een aangename geur en te verdunnen met water.


Clien z vloerzeep

Dé online shop voor uw parket. Voldoet voor professioneel gebruik binnen aan Arbo-eisen. Natuurlijke houtzeep – vloerzeep voor het periodieke onderhoud van met olie behandelde oppervlakken. Laat een beschermende zeepfilm op het oppervlak achter. Zuinig in gebruik en biologisch afbreekbaar.


Uw zoektocht naar een goedkope eiken houten vloer eindigt bij De Vloeren Kenner B. Eiken lamelparket, laminaat en pvc vloeren behoren tot ons.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts