woensdag 16 augustus 2017

Sandelhout geur

Wij geven u de maximale korting op alle geuren. Ontdek al onze geurtjes online. Vandaag bestel morgen in huis! Bespaar tot wel via kiesproduct. De grootste collectie geurtje vind je hier!

Geurtje tegen de laagste prijzen. De olie zorgt ervoor dat je je beperkte ego kan overstijgen en de wereld in zijn grotere verband kan aanschouwen. De geur geeft je inzicht en helpt bij de eerlijke zoektocht naar je ware zelf en kan daarom een verrijking zijn in het leerproces over ‘het leven’.


De reukreceptoren in de huid zouden door de geur van sandelhout een positieve werking hebben op de aanmaak van haar door de daar aanwezige haarzakjes. Naast dat sandelhout olie je rustig en gefocust maakt, ruikt deze olie ook nog eens heerlijk en wordt deze veel gebruikt in parfums van bekende merken. Je kunt de olie ook dragen als geur. Meng het wel met een dragerolie voordat je het aanbrengt.


De perfecte geur om te dragen wanneer je een drukke deadline hebt!

Vollere haardos dankzij geur sandelhout. Hoofdharen gaan harder groeien door de geur van sandelhout , althans bij huidcellen in het lab. Onderzoekers die het ontdekten zien het als mogelijk haargroeimiddel.


Sandelhout olie kun je ook goed. Eerst maar eens goed testen op veilighei zegt een niet bij het onderzoek betrokken expert. Gratis verzending vanaf €20. Bezoek onze website voor meer informatie en productreviews van onze klanten. Niet voor niets zijn veel mala’s gemaakt van sandelhout.


De geur helpt je te ontspannen en naar binnen te keren. Als je iets op je hart hebt en je kunt het niet uitspreken omdat je verkrampt bent, dan zou je sandelhout ook goed kunnen gebruiken voor het vinden van de juiste woorden. De geur is niet zo rijk en warm en is sneller verdwenen. Het meeste sandelhout komt uit India en Indonesië. In de streek Mysore (India) wordt het beste en het duurste sandelhout geproduceerd.


Om de beste sandelhout olie te verkrijgen moet de boom minstens jaar oud zijn. Pas dan heb je de typische geur van sandelhout. Het is ook de basis van de Indiase attars (zie roos en motia attar).

Binnen de Ayurveda wordt de geur van sandelhout verbonden met zielenrust. Alles wordt verzacht door de sandelhout : zenuwpijnen, spanningen, depressie. Omdat de rode sandelhout schaars aan het worden is wordt naarstig gezocht naar vervangers. Gemalen sandelhout met een heerlijk houtachtige geur.


Bestel je sandelhout gemalen op een werkdag nog voor 15:uur? Dan verzenden wij dezelfde dag je bestelling. Santalum album of sandalwood.


Wegens zijn aardse kracht is het een geur die je in het hier en nu houdt. Het helpt je spontaan te reageren, om in vrijheid te handelen terwijl je bij jezelf kunt blijven. Tot de ontdekking van de penicilline werd sandelhoutolie gebruikt tegen geslachtsziekten en was daardoor ook toen al erg kostbaar. Bij depressie, spanning en negatieve gevoelens brengt Palo santo rust. Positieve gevoelens worden gestimuleerd.


Doordat de geur rustgevend werkt en concentratie verbetert, is het een uitstekende ondersteuning bij studie en andere activiteiten die concentratie en focus vereisen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts