donderdag 31 augustus 2017

Gebreide tricot

Winterjassen van alle merken! Alle maten en merken online! Tricot is eigenlijk de algemene benaming voor gebreide stoffen. De naam komt namelijk van het Franse woord ‘ tricoter ’, dat ‘breien’ betekent.


In het Engels noemen we ‘ tricot ’ ook wel ‘Jersey’.

Hierdoor wordt het ook een heel comfortabele stof. Maak fantastische gebreide mode, zonder zelf te hoeven breien! In ons assortiment treft u veel verschillende kleuren en patronen. De gebreide stoffen zijn met name geschikt als kledingstof. Laat je verrassen door de diversiteit aan gebreide stoffen in deze categorie en maak je volgende gebreide vest, jurk of trui gewoon zelf!


Ben je op zoek naar een dunne, zeer fijn gebreide stof? Gebreide stof per meter Bij de Stoffenkraam kunt u gebreide stof per meter bestellen. Kijk dan eens tussen onze tricot stoffen.

Averecht gebreide tricot jas met capuchon en lange mouwen. Vaak wordt het gekoppeld aan katoen, omdat de meeste tricot stoffen met katoen zijn vervaardigd. Het wordt echter ook wel eens vervaardigd uit of met nylon of wol, maar meestal met elastaan. Verkoop van stoffen, fournituren en toebehoren.


Deze gebreide Jersey stof is gemaakt van polyester viscose elastan, mooi soepel en iets rekbaar. En is geschikt voor het maken van. Tricot gebreide overhemden Een jersey overhemd bestelt u online bij HemdVoorHem. De zeer comfortabele shirts van merken als Profuomo, en Desoto zien eruit als een normaal overhem maar door het gebruik van tricot zitten ze als een T-shirt.


Katoen kan op verschillende manieren verwerkt worden. Tricot Tieten kun je gebruiken in de eerste tot weken na de operatie (en nog járen later), maar ook in de periode dat je een borstreconstructie ondergaat. Bestel direct Sportkleding! Ze kunnen makkelijk aangepast worden, eenvoudig door iets van de vulling eruit te halen. Je hoeft zelf dus geen vulling te kopen.


Hippe tricot met gebreide neon streep orange, Superleuk design ook in andere kleuren verkrijgbaar! De tricot van het merk Nooteboom textiles is lekker zacht, kwalitatief en rekbaar, wordt gebruikt voor shirt, haarbandjes, jurk broekjes of legging, uw creaties zijn eindeloos! Gebreide tricot is ideaal voor shirts, vestjes, jurkjes en truien.


We hebben een groot en divers aanbod met mooie kleuren en dessin, zoals strepen, bloemen of gemêleerd.

Goedkope stoffen koop je bij Budgetstoffen. Niet meer weg te denken uit het hedendaagse modebeeld. Gladde tricot met aan beide kante elasticiteit.


De naam zegt het al, makkelijk voor onderweg, op reis en comfortabel. De Travel Jersey heeft de look van een lycra stof. Geschikte stof: Gebreid Uni Jersey effen Polar Fleece Double Face Jogging Effen Polar Fleece antipilling effen Gebreid Fleece met sterren, stippen enz. De beste plek om uw stoffen online te scoren!


Bij ons heeft u een zeer ruime keus tegen een scherpe prijs. Het is een drukke periode, zeker voor de bezorgers van PostNL.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts