dinsdag 8 augustus 2017

Glazen keukenwand

Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. De achterwand van uw keuken bestaat uit hoge kwaliteit glas. Onze glazen keukenwanden worden allen (tenzij anders besproken) geleverd in gehard glas en zijn geschikt voor de achterwand van alle typen kookplaten.


Normaal glas kan door spanningsverschillen (met name bij het kookgedeelte) gemakkelijk gaan barsten. Keukenwanden tegen de laagste prijzen. De dekkend gekleurde keukenachterwanden worden in onze fabriek voorzien van een keramische lak.

Deze lak wordt op het glas aangebracht waarna het glas thermisch gehard gaat worden. Glazen keuken achterwand als keukenwand eyecatcher. En een glazen keukenwand is verder uit praktisch oogpunt ook zeer aantrekkelijk: het is eenvoudig schoon te houden, echt goed schoon, en daardoor erg hygiënisch! Kan een glazen keukenwand wel tegen hitte? Waarschijnlijk wil je een glazen keukenwand niet zelf inmeten en monteren.


We nemen dan ook graag al het werk uit handen. Onze ervaren monteurs komen bij je langs om te meten, kunnen je voorzien van een kleuradvies en komen later terug om het glas te plaatsen. Glas leent zich uitermate goed als glazen keukenwand ofwel achterwand van uw keuken.

Het is mooi, maar vooral erg praktisch. De glazen keukenachterwand is voorzien van een kleurcoating. Naast dat onze keukenwanden uniek zijn, bieden de glazen keukenwanden praktische voordelen. Een dekkend gekleurde keukenachterwand geeft een keuken een hele andere look! In onze fabriek brengen wij een keramische lak aan op de achterzijde van het glas.


Na het harden van het glas is deze lak onderdeel van het glas geworden. Hierdoor is de kleur UV bestendig en krasvast. Wanneer we bij jou thuis de glazen spatwand opgemeten hebben moet je rekenen op een levertijd van tot weken vooraleer wij de achterwand in de keuken komen plaatsen. Indien je meer informatie wenst over onze werkwijze verwijzen wij je graag door naar werkwijze glazen keukenwand.


RVS keukenwanden worden vaak gebruikt achter kooktoestellen. Dit omdat een RVS wand gemakkelijk schoon te maken is. Het nadeel van RVS is dat het wel gevoelig is voor krassen.


Glas is een originele en duurzame mogelijkheid voor de achterwand. Glas geeft een strakke en luxueuze uitstraling aan de keuken. Glas voor een keukenwand , is een goed alternatief voor tegels. Bekijk nu ons unieke assortiment glazen voor de leukste tafelmomenten.


Een keukenwand van glas zorgt voor een mooie, moderne uitstraling, door de strakke afwerking.

Een goed gekozen wand kan uw keuken letterlijk en figuurlijk helemaal áf maken. Dus waarom zou u er niet het mooiste materiaal voor kiezen dat er is: glas ? Een mooie keukenwand van glas geeft ieder ontwerp nét iets meer finesse. Liever niet de complete achterwand in de keuken van glas ? Stuur een foto met de afmetingen voor een vrijblijvende offerte. Een glazen keukenwand combineert ook prachtig met bijvoorbeeld mozaïektegels en roestvrij staal. Afhankelijk van de afmetingen zijn ze verkrijgbaar uit een stuk en daardoor makelijk schoon te maken.


Daarmee zijn ze geschikt voor de achterwand van alle typen kookplaten. Zeker achter een fornuis is een sterke en hittebestendige glasplaat belangrijk. Deze keukenachterwanden worden volledig op maat gemaakt en zijn leverbaar in 6mm gehard helder veiligheidsglas, mat (acide) glas , extra helder glas , gekleurd helder glas en gekleurd extra helder glas.


Een keuken achterwand in glas kan uitgevoerd worden in een hardglazen variant en een (goedkopere) normale variant. De keukenachterwand waar het glas opgeplakt wordt moet strak afgewerkt zijn. Houdt rekening met de hoogte van een glazen achterwan deze kan massief over komen als deze te hoog wordt, hetgeen afbreuk doet aan uw nieuwe spatwand.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts