maandag 7 augustus 2017

Weekendtas pip

Weekendtassen van hoge kwaliteit. Specialistisch advies nodig? Wanneer je boodschappen gaat doen of je gaat een dagje naar het stran is het handig om een grote tas bij je te hebben.


De weekendtassen van Pip zijn hier erg geschikt voor! Combineer de tassen met de Pip damesmode. De tassen van Pip zijn erg handig om mee te nemen wanneer je op stap gaat.

Gebruik de weekendtassen als strandtas of boodschappentas. De tassen matchen goed bij de rest van het damesmode assortiment van Pip. Deze tas is versierd met het Shellebration patroon met erop een verhalend dessin met een handgeschilderde look, vol vissen, koraal en schelpen.


Een weekendtas is een kleine reistas zonder wielen die door kan als handbagage en goed geschikt is voor een trip van een aantal dagen. Indien de tas voorzien is van een (afneembare) schouderban draag je een weekendtas in de hand of over je schouder. Binnenin zit een extra binnenvak voor kleine spullen. De tas sluit je af met een rits en kun je gemakkelijk om je.


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.

Voor iedereen een voordeel. Binnenkant voorzien van klein vakje met rits. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Voorzijde ook een vak over de hele breedte van de tas met rit.


PiP Studio Reistassen koop je eenvoudig online bij bol. Alle PIP tassen zijn verkrijgbaar bij Morpheus. Er zijn Pip tassen verkrijgbaar in diverse kleuren en maten. Er zijn reistassen, weekendtassen , rugtassen, schoudertassen, handtassen, portemonnee’s, toilettassen, make-up tasjes, pennen etui, shopping bags. De officiële Pip Studio webshop biedt het gehele Pip producten assortiment online waaronder Pip Beddengoe Pip Badtextiel, Pip Tassen, Pip Porselein.


Pip Studio the JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Happy products for happy people. Ontdek de complete Pip collectie in de officiële shop. Met een goede weekendtas kun je elk avontuur aan! Maar, wat is een goede weekendtas ? Daarom behoort de Base Camp Duffel S van The North Face zeker tot de goede weekendtassen.


Deze The North Face weekendtas is groot, stevig en duurzaam. Ze ontwerpt daar artikelen die ze zelf zou willen kopen als zij ze kon vinden.

Ga voor een oorbel met een prachtige edelsteen erin verwerkt of kies een paar oorbellen in de vorm van een bloem. PIP STUDIO Tassen Welkom op de website van Morpheus. Pip Studio heeft binnen de damesmode collectie niet alleen sierraden als accessoire. Draag leuke bijpassende huissokken bij jouw Pip outfit of maak jouw outfit af met een van de Pip weekendtassen. De shopper is gemaakt van mooi kunstleer, het kunstleer is zacht en heeft een super fijne feel.


De tas beschikt over lange hengsels die zowel over de schouder als in de hand gedragen kunnen worden. Het super ruime hoofdvak sluit met een rits, in het hoofdvak zit een ritsvak en. Trekt u er graag op uit en geniet u maar al te graag van een weekendje weg in een hotel? Dan is een goede weekendtas natuurlijk onmisbaar.


Het is de ideale tas voor een of meerdere hotelovernachtingen. Bagageonline biedt een uitgebreid aanbod weekendtassen waar u zeker vrolijk van wordt. Prachtige weekender van Pip Studios in extra ruime uitvoering. Pip Studios staat voor hoogwaardige kwaliteit en dat is duidelijk terug te zien in de afwerking van alle producten.


Zowel de binnen als de buitenkant worden getekend door het kenmerkende Pip Studios design en de binnenzijde is voorzien van uiterst handige opberg compartimenten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts