dinsdag 8 augustus 2017

Gelaagd dubbel glas

Voordelig, Secuur, Snelste van de hele Regio. Dubbel Glas met jaar Garantie! Bij glasschade binnen min bij u! Zowel op Glas als op de Montage! Gelaagd glas is opgebouwd uit meerdere ruitlagen.


Zoek naar dubbel glas op de nieuwe KensaQ.

Transformeer je Keuken met onze grote selectie aan accessoires. Waar met dubbel glas losse glasplaten worden bedoeld met een laag lucht of edelgas ertussen, bestaat gelaagd glas uit of meer op elkaar geplaatste glasplaten met daartussen een speciale kunststof folie. De glasplaten en folie zijn onder grote hitte aan elkaar gesmolten. Maximaal licht met dubbel glas ? Door de dubbele beglazing wordt de warmte die door bijvoorbeeld de zon naar binnen straalt binnengehouden in de ruimte. Het dubbel glas houdt deze warmte perfect vast.


Ook is dubbel glas ideaal voor de isolatie van geluid. Eén zijde van het glas is voorzien van een speciale glassoort die het glas vasthoudt als het breekt.

Bij 365glas heeft u de keuze uit een zeer ruim aanbod gelaagd dubbel glas. Hiermee wordt energie bespaard en de uitstoot van CO² verminderd. Het is eenzijdig voorzien van gelaagd glas ter voorkoming van ernstig lichamelijk letsel.


Hecht u veel waarde aan kwaliteit en duurzaamhei kies dan voor gelaagd glas van JLM Glas. Deze zijn met elkaar verbonden door een transparante, onzichtbare laag van kunststof. Op deze pagina treft u de mogelijkheden voor gelaagd glas. De getoonde prijs is per vierkante meter en na het invullen van onderstaande velden ziet u de eindprijs voor het gehele artikel. Inmeet instructies vind u hier.


Uiteenlopende prijzen De prijzen voor gelaagd dubbel glas lopen sterk uiteen, omdat er veel verschillende variaties mogelijk zijn. Dat heeft ook als voordeel dat er geen grote opening zal ontstaan. Ontdek wat onze beste glazen zijn voor een geslaagd diner.


Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Wilt u een raam die inbraakwerend is? Kies voor op maat gemaakt gelaagd glas. Deze soort wordt vaak met dubbel glas verward.


Bij dubbel en gelaagd glas worden er twee losse glasplaten aan elkaar gesmolten. Een dubbele glasplaat heeft een laag lucht ertussen en gelaagd veiligheidsglas doorzichtige folie.

Bent u op zoek naar gelaagd dubbel glas voor uw woning? Via onze webshop kunt u het gelaagd dubbel glas eenvoudig en veilig bestellen. Daar een speciale laag in het gelaagde glas , zal het glas niet in scherven spatten. Daarnaast is het gelaagde glas ook bestand tegen inbraak en vandalisme. Bekijk alle andere voordelen op onze website, of neem contact op met een van onze experts.


DE site voor online glas bestellen. De laagste prijs omdat wij rechtstreeks leveren, zonder montage en plaatsing. Groothandelsprijzen vanaf m2. Voor dubbelglas en vlakglas.


Nieuw in het assortiment:Gehard- en gelaagd glas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts